Poginula na Pelješcu

Tragično stradala bivša Cibocijeva partnerica u Hrvatsku se doselila iz Rusije i ovdje ostvarila gotovo sve snove, no ostala joj je jedna neispunjena želja

Polina Golubeva Polina Golubeva Instagram 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Polina Golubeva Polina Golubeva - 2 Polina Golubeva - 3 Polina Golubeva - 4 Polina Golubeva - 5 Polina Golubeva - 6 Marko Ciboci - 2 Marko Ciboci - 3 Marko Ciboci - 1 Marko Ciboci - 4 +2 Marko Ciboci - 6 Galerija

Plesačica Polina Golubeva doselila se u Hrvatsku prije 20 godina i tu je izgradila plesnu karijeru, a dugogodišnji plesni partner bio joj je Marko Ciboci.

Polina Golubeva, bivša plesna partnerica Marka Cibocija, poginula je u prometnoj nesreći koja se u nedjelju navečer dogodila na trajektnom pristaništu na Pelješcu.

Pogledaj i ovo In Magazin: Marko Ciboci božićni spektakl! Najstroži član žirija showa ''Ples sa zvijezdama'' okupio je 1600 plesača na jednom mjestu: ''Svake godine festival raste za nekih 30%!''

Poznata plesačica stradala je u BMW-u koji je upao u more nakon što je vozač pogrešno skrenuo za trajektno pristanište misleći da vozi pristupnom cestom prema Pelješkom mostu. U automobilu je bilo četvero ljudi, troje ih je uspjelo izaći, a 41-godišnja Polina jedina nije.

Polina je odrasla u zabačenom dijelu Ruske Federacije, gradu Vorkuti u Republici Komi, a iz rodne Rusije doselila se u Hrvatsku prije 20 godina. Iako je bila diplomirana pravnica, proslavila se kao plesačica i plesna sutkinja, a nastupala je u hrvatskom dresu.

Prije tri godine dala je veliki intervju za Slobodnu Dalmaciju, u kojem je ispričala kako je iz polarnog ruskog kruga dospjela u prvi od sedam Kaštela.

"Svi isprva misle: vidi ovu Ruskinju, udala se i došla u Hrvatsku. Ali stvari nisu tako jednostavne, naime moja je egzistencija ovdje vezana isključivo uz moj rad, a ne ljubav i brak", kazala je tada Polina, koja nije bila udana i nije imala djece.

Do petnaeste godine živjela je na debelom ruskom polarnom sjeveru, gdje ljeta traju mjesec dana, a zime su duge i mračne i gdje se djecu svakodnevno izlaže sunčanju ispred UV lampi.

"Tete bi nam u vrtiću kazale: dok se sunčate, zamišljajte sunce, more i palme. Bilo je ugodno, toplo, ali bilo mi je teško zamisliti palme jer ih nikad prije nisam vidjela", prisjetila se Ruskinja, koja se nakon završene srednje škole s obitelji preselila u Nižni Novgorod, a potom je otišla u Moskvu, gdje je završila Pravni fakultet.

Već do tada afirmirala se i kao plesačica i tijekom studija je nastupala s amaterskom plesnom trupom "Show Ballet Argo" diljem svoje rodne zemlje.

Kad je diplomirala, sa svojim tadašnjim dečkom Francuzom došla je prvi put u Hrvatsku i tu je boravila tri tjedna.

"Bilo je to 2001. godine, sjećam se da Hrvatska baš i nije bila tako in, i bila je jeftinija za ljetovanje od drugih mediteranskih zemalja. Mi smo bili de facto još studenti, bez puno love, ali znatiželjni, pa smo umjesto u Italiju ili Grčku došli u Hrvatsku. I oduševili se!" kazala je pa dodala i kako su odmah počeli kovati planove za ostanak.

Brzo nakon toga Polina se aktivirala u plesnim klubovima u Zagrebu i upisala fitness učilište, na kojem je stekla titule instruktorice fitnessa i joge te trenerice plesa.

Malo-pomalo ples je iz hobija prerastao u profesiju i Polina je počela ići na natjecanja diljem Hrvatske i Europe kao plesačica latinoameričkih plesova, a kad je s partnerom Markom Cibocijem i formalno stekla profesionalni status, dobila je hrvatsko državljanstvo.

Pet godina živjela je u Zagrebu, a nakon što je prekinula vezu s Francuzom, zbog posla se preselila u Split, gdje je ostvarila većinu svojih snova, no kako je i sama rekla, ostala joj je neispunjena želja za djetetom i brakom.

Njezin bivši plesni partner Marko Ciboci od nje se oprostio emotivnom objavom na svojem profilu na Instagramu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Marko Ciboci (@markociboci)

"Prije nekoliko sati imali smo show 'Ples sa zvijezdama' na temu ljubavi. Sjedio sam na stolici, razmišljao kako je život lijep i da je život dar. Zahvalan sam za svaku osobu u svom životu, a jedna od njih si bila ti. Prije manje od 24 sata napustila si nas i ostavila veliku prazninu u našim srcima i našim životima. Imali smo zajedničku prošlost s usponima i padovima, koju ne bih mijenjao ni za što na ovom svijetu. Ti si bila i uvijek ćeš biti dobra i toplo ljudsko biće s najkreativnijom dušom koju možemo zamisliti", napisao je Marko, koji je član žirija u showu "Ples sa zvijezdama".

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Levi Alves McConaughey - 1 Levi Alves McConaughey - 4 Levi Alves McConaughey - 3 Levi Alves McConaughey - 2 +15 Levi Alves McConaughey - 5 Celebrity Sin miljenika žena neodoljivo podsjeća na njega, a baš poput slavnog tate odan je prepoznatljivom imidžu

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Amanda Bynes - 2 Amanda Bynes - 3 Amanda Bynes - 4 Amanda Bynes - 1 +16 Amanda Bynes - 5 Celebrity Bivša glumačka zvijezda gola i sama tumarala ulicom, bizarni incident sve je rastužio jer je pamte kao lijepu i uspješnu ženu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene