Zauvijek zbogom!

Ciboci podijelio tužnu vijest i emotivnim se statusom zauvijek oprostio od bliske osobe: "Nebo je dobilo još jednog anđela"

Marko Ciboci Marko Ciboci Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Ciboci - 2 Marko Ciboci - 1 Marko Ciboci - 3 Marko Ciboci - 4 Marko Ciboci - 6 Marko Ciboci - 7 Marko Ciboci - 1 Marko Ciboci - 2 Marko Ciboci - 4 Marko Ciboci +19 Marko Ciboci - 1 Galerija

Marko Ciboci na društvenim mrežama podijelio je tužnu vijest o smrti svoje nekadašnje plesne partnerice.

Jedan od članova žirija našeg popularnog showa "Ples sa zvijezdama" Marko Ciboci nije mogao sakriti tugu pa se na dirljiv način oprostio od svoje plesne partnerice Poline Golubeve.

Pogledaj i ovo Marko Ciboci "Najpoznatija u RH" Ciboci se pohvalio predivnom osobom koja se pojavila u našem hit-showu ove godine i otkrio što misli o njoj!

"Prije nekoliko sati imali smo show 'Ples sa zvijezdama' na temu ljubavi. Sjedio sam na stolici, razmišljao kako je život lijep i da je život dar. Zahvalan sam za svaku osobu u svom životu, a jedna od njih si bila ti", započeo je Ciboci pa nastavio:

"Prije manje od 24 sata napustila si nas i ostavila veliku prazninu u našim srcima i našim životima. Imali smo zajedničku prošlost s usponima i padovima koju ne bih mijenjao ni za što na ovom svijetu. Ti si bila i uvijek ćeš biti dobra i toplo ljudsko biće s najkreativnijom dušom koju možemo zamisliti."

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko Ciboci (@markociboci)

Dodao je i kako je sada nastala velika praznina u njegovu srcu.

"Znam da je nebo dobilo još jednog anđela koji će paziti na nas i da ćeš i otamo govoriti: 'Marko, začepi.' Znam da nas nisi ostavila, da si uvijek tu s nama i da ćeš uvijek biti moja 'krasicaya devusha... Uvijek tvoj plesni partner, zauvijek."

Pratitelji su mu u komentaru izrazili sućut.

Polina je inače rođena u Rusiji, no prilikom jednog ljetovanja u Hrvatskoj - zaljubila se u nju i ostala živjeti tu.

"Bilo je to 2001. godine, sjećam se da Hrvatska baš i nije bila tako in, i bila je jeftinija za ljetovanje od drugih mediteranskih zemalja. Mi smo bili de facto još studenti, bez puno love, ali znatiželjni pa smo, umjesto u Italiju ili Grčku, došli u Hrvatsku. I oduševili se! Počeli smo odmah kovati planove za ostanak, radili smo na tome; moj tadašnji partner bio je profesor francuskog jezika, pa je uspio pronaći posao u američkoj školi, a meni je karijera pravnice ubrzo propala jer je bilo jasno da bez dobrog poznavanja hrvatskog neću naći posao u struci", rekla je Polina jednom prilikom za Slobodnu Dalmaciju.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Ples sa zvijezdama - 1 Ples sa zvijezdama - 2 Ples sa zvijezdama - 3 Ples sa zvijezdama - 4 +26 Alen i Ela napustili su show Ples sa zvijezdama - 3 inMagazin Fran Lauš priznao da ga je šokirao prolazak dalje u ''Plesu sa zvijezdama'': ''Mislim da se to vidjelo po našim reakcijama''

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Gruica - 1 Ana Gruica - 2 Ana Gruica - 3 Ana Gruica - 4 +27 Ana Gruica inMagazin Ana Gruica o savršenom odnosu s bivšim partnerom Hrvojem Šalkovićem: ''Naš sin je poanta svega, jako smo skladni i civuilizirani''

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene