''Iskreno...''

Fran Lauš priznao da ga je šokirao prolazak dalje u ''Plesu sa zvijezdama'': ''Mislim da se to vidjelo po našim reakcijama''

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Ples sa zvijezdama - 1 Ples sa zvijezdama - 2 Ples sa zvijezdama - 3 Ples sa zvijezdama - 4 Alen i Ela napustili su show Ples sa zvijezdama - 3 Alen i Ela napustili su show Ples sa zvijezdama - 4 Ples sa zvijezdama, Alen i Ela - 2 Alen Liverić i Ela Romanova - 2 Alen Liverić i Ela Romanova - 3 Alen Liverić i Ela Romanova - 4 +20 Alen Liverić i Ela Romanova - 5 Galerija

Ples sa zvijezdama sinoć je napustio glumac Alen Liverić, a usprkos jedinici koju je dobio od Cibocija, influencer Fran Lauš nije ušao ni u eliminacije i glatko prošao dalje. Komentirao je koliko ga je to šokiralo. U backstageu showa Davor Garić je za In magazin saznao mnoge zanimljive detalje - ima li spletki te kalkuliraju li kandidati tko će ispasti iz showa.

Mario i Helena u eliminacijama su osvojili više glasova pa su Ples sa zvijezdama napustili Alen i Ela.

''Bilo je to jedno lijepo iskustvo, doduše, kratko je trajalo'', rekao je Alen Liverić. 

Nit vodilja emisije bila je ljubav pa su zvijezde otkrile pokoji detalj iz svojih ljubavnih života i pokazali svoje bolje polovice, a mi vas vodimo iza kulisa gdje je jednako zanimljivo kao i na plesnom podiju.

Pogledaj i ovo Fran Lauš ''Miješani signali'' Naš zgodni influencer komentirao jedinicu koju mu je dao Marko Ciboci: ''I onda sam bio malo kao...''

''Postalo je napeto! Netko mi je počeo je krasti stvari, ove što imamo papuče, sad ne znam je li to neka poruka, ali šalim se. Još uvijek je dobra atmosfera, osjeća se razina nelagode, nećemo se lagati, svima nam je lijepo tu, teško nam je, sve nas boli, ali nitko baš ne bi htio ispasti'', našalio se i priznao Frano Ridjan. 

''Uletili smo na najzanimljiviji dio, kad su kukići u igri. Ljudi, plešete sambu, Mario, je li samba toliko izazovna kao što svi kažu da je?
''Samba je jednom riči užas! Svi ti kukovi, otvaranje, osmice, jednostavno motorika mi ne da, blokira mi mozak'', ispričao je Mario Mandarić. 

A kako Fran Lauš doživljava naš strogi žiri?

''Pa iskreno, malo me iznenadilo, nisam baš očekivao da će bit baš toliko strogi, mislio sam da će imati malo razumijevanja, znaju da nisam plesač, ali na kraju ispada da su oni strogi i dosljednji su tim pravilima plesa'', primijetio je Fran. 

''Pa ja ovdje imam neke osobe s kojima se tako jadam i radim analize, nećemo sad otkriti tko su. Jarnec mi ne da da se bavim takvim stvarima, ni ocjenama ni predviđanjima, da se ne opterećujem s tim. Realno, svatko od nas može ispast i fakat je neizvjesno'', zaključila je Daria Lorenzi Flatz. 

''Nismo komentirali tko bi mogao ispasti, komentirali smo da nas je iznenadilo koliko gledatelji mogu utjecati na rezultat, netko kom možda nije tak odobro išlo u emisiji, prošao je dalje'', rekao je Frano Ridjan. 

Priča li se već u redovima zvijezda i mentora ''Fran i Rebeka imaju hrpu glasača, njih će opet spasit'', ispast će ovaj ili onaj, kakva je tu situacija?

''Ne znam, iskreno, mi smo bili iznenađeni isto kao i svi kad smo prošli. Mislim da se to vidjelo po našim reakcijama. Kamera je došla na nas, moji iz pubike koji su došli, plješću, vesele se, ja Rebeki govorim, idemo na eliminaciju, na kraju skužim da smo prošli. Iskreno, malo sam se šokirao, malo mi je bio šok'', priznao je Fran. 

Mario Mandarić otkrio je koja mu je najbolnija tetovaža koju je napravio. 

''Najboljnija je vrat! Iako sam mislio da će glava bit, ništa u životu nije bolilo kao vrat'', priznao je. 

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene