''Svima je jednako stalo...''

Ana Gruica o savršenom odnosu s bivšim partnerom Hrvojem Šalkovićem: ''Naš sin je poanta svega, jako smo skladni i civuilizirani''

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Gruica - 1 Ana Gruica - 2 Ana Gruica - 3 Ana Gruica - 4 Ana Gruica Ana Gruica Ana Gruica Uglešić Ana Gruica Uglešić Ana Gruica Uglešić - 1 Ana Gruica Uglešić - 2 +21 Ana Gruica Uglešić - 3 Galerija

Ona je mama, supruga, prijateljica, ali i pregršt drugih lica. Ana Gruica Uglešić pred zagrebačkom publikom u poznatom Cabareu ''Splićanke'' ponovno je ODigrala Ivanu. A, među ostalim, družila se i s bivšim partnerom Hrvojem Šalkovićem, s kojim ima sina Marata. O majčinstvu, braku s poznatim splitskim psihijatrom, ali i novim poslovnim pothvatima, razgovarala je s našom Lanom Samaržijom.

Kada se radi o Cabaretu "Splićanke", jednoj od predstava u kojima igra, preobrazba u Ivanu počinje već od jutra. Na kazališnim daskama Ana Gruica Uglešić, uz 4 kolegice, neumorno pjeva, pleše i zabavlja publiku. I tako već godinama:

Pogledaj i ovo showbuzz uvijek bombastična Duboki dekolte i visoki prorez na haljini: Domaća glumica utreniranim tijelom ostavlja bez daha

''Zapravo je pet priča o pet ženskih problema i mislim da se u svakom gradu od tih priča svatko može pronaći u predstavi. Predstava je puno više od toga idemo zabaviti ljude. Lomovi su dosta jaki, predstava je puna sočnih detalja, ajmo to tako nazvat. Osim govora i osim kvartova koji se tamo nabrajaju više ništa niej tipično splitski'', priča Ana Grucia Uglešuć. 

Kada nije jedna od Splićanki, ili kojih drugih kazališnih uloga, onda je u onoj najdražoj - mame. Njezin 7 i pol godišnji sinčić Marat je prvašić.

''Imam tu sreću da ide jako jako glatko, da je Marat za sada, okej ide prvi razred, ali izvrstan učenik, voli školu, radozano je jako, brzo uči, i nama usitinu ide glatko'', priča Ana. 

Ona je zaljubljenica u kazalište, a Maratov tata, njezin bivši partner Hrvoje Šalković, u putovanja. No, Marat se nije ugledao ni na jednog od njih:

''Sad je shvatio koncept kazališta, sad hoće sa mnom i ići gledati, predstave, ali ne mislim da će to bit njegov životni put, on je više ovako neki matematičar, ono apstarktno neko razmišljanje.
Putovanja definitivno obožava, s tatom obožava provoditi vrijeme, Imamo predivnog tatu koji svo svoje slobodno vrijeme provodi s Maratom, i putuju, druže se, i što su stariji imaju neke zajedničke rituale, teme, sportove'', otkriva Gruica. 

A ona i Hrvoje primjer su kako par i nakon razlaza može ostati u odličnim odnosima:

''Marat je poanta cijelog tog odnosa, i smatram da smo jako, jako skladni i civilizirani i Boran je tu uključen naravno kao partner jer je užasno važno da svi funkcioniraju, da svi jednako razmišljaju, i da je svima jednako stalo da dijete zadovoljno, ispunjeno i ne oštećeno s našim postupcima'', govori Ana. 

Ana i Boran, poznati splitski psihijatar, u braku su gotovo 5 godina. Biti u braku s psihijatrom i nije nešto drugačije nego što se misli:

''Nije baš da kuži kad lažeš, ali kad bi vam rekla da sa vrata zna dijagnozu, sad će me ubiti, odala sam mu tajnu, s vrata zna šta je kome. Svi misle da je nešto posebnije neko kod drugih muževa i žena, ali i dalje ostavlja donje rublje iza sebe, kao i svi drugi muževi, ali možda bolje vidi neke stvari koje ljudi ovako na prvu ne vide'', priča Ana. 

Prije tri godine, osim privatno, odlučili su biti isprepleteni i poslovno. Otvorili su polikliniku za mentalno zdravlje, a sad je došlo vrijeme za širenje:

''I dječji psihijatar i dječja prihijatrica, i dnevni boravak za psihoze, i jedan centar za debljinu za koju smatramo da je također povezano sa glavom. Tako da ta cijela priča se širi'', priča Ana. 

A sve to u savršeno životno vrijeme. Ana je nedavno proslavila 40. rođendan.

''Prvo što se mene tiče nemam 40 nego 28, tako da ćemo o tome pričat kad dođem u 40-te. Mislim da mi je dalo sigurnost, stabilnost i beskompromisnost'', kaže Gruica. 

Čime je Ana zaokružila svoju nesavršeno-savršenu životnu priču…

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene