Prava djevojka!

Evo kako danas izgleda jedina posvojena kći Angeline Jolie, koju je glumica spasila još kao bebu

Zahara Jolie-Pitt i Angelina Jolie - 1 Zahara Jolie-Pitt i Angelina Jolie - 1 Profimedia 1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Zahara Jolie-Pitt i Angelina Jolie - 8 Zahara Jolie-Pitt i Angelina Jolie - 2 Zahara Jolie-Pitt i Angelina Jolie - 3 Zahara Jolie-Pitt i Angelina Jolie - 14 Zahara Jolie-Pitt i Angelina Jolie - 13 Zahara Jolie-Pitt i Angelina Jolie - 5 Zahara Jolie-Pitt i Angelina Jolie - 7 Zahara Jolie-Pitt i Angelina Jolie - 9 Zahara Jolie-Pitt i Angelina Jolie - 6 Zahara Jolie-Pitt i Angelina Jolie - 10 +13 Zahara Jolie-Pitt i Angelina Jolie - 11 Galerija

Angelina Jolie viđena je u kupovini s posvojenom kćerkom Zaharom. Ovo je priča o djevojci koja je sasvim nenadano završila u obitelji Jolie-Pitt.

Glumica Angelina Jolie viđena je u kupovini s posvojenom kćerkom Zaharom, a fotografije danas pokazuju već odraslu djevojku koju je glumica spasila iz siromaštva.

Pogledaj i ovo Angelina Jolie, Zahara Jolie Pitt, Maddox Jolie Pitt (Foto: Getty Images) lajkovi sve govore! Angelina Jolie iznenadila prvom privatnom objavom na Instagramu, vidi se da nitko od nje nije očekivao ovakve fotke

U društvu zaštitara dame su se prošetale New Yorkom, a paparazzi im nisu odvraćali pozornost, već su ih nasmiješeno i pozdravile.

Zahara je jedno od troje posvojene djece Angeline Jolie i Brada Pitta. Osim nje, Jolie ima još dva posvojena sina Paxa i Maddoxate troje biološke djece Shiloh, Vivienne i Knoxa Leona.

Kćer Zaharu Angelina i Brad posvojili su 2005. godine u Etiopiji na jednom od svojih humanitarnih posjeta. Prošle godine Zahara je krenula na fakultet u Atlanti, a sretna mama vijesti je tada podijelila na društvenim mrežama.

"Čestitke svim novim studentima koji počinju ove godine. Čast mi je imati i člana obitelji kao novu Spelman djevojku'', napisala je Angelina.

Danas 18-godišnju Zaharu Angelina je posvojila kao bebu od 6 mjeseci.

Deset godina kasnije Angelina je dovela Zaharu i Shiloh natrag u Etiopiju i ondje su tinejdžerice upoznale prvu predsjednicu Etiopije Sahle-Work Zewde tijekom novogodišnjeg odmora krajem 2019. Mlade dame i vodič navodno su razgovarali o obrazovanju za djevojčice u naciji, kao i etiopskoj kulturi i povijesti.

Angelina je jednom rekla da joj je najdraži zvuk zvuk Zaharina smijeha.

''Ona je jedna od onih osoba koje se smiju cijelim tijelom. Potpuno otvorena i puna radosti'', govorila je Angelina.

Tijekom godina Zahara je izrasla u pravu modnu ikonu. Za razliku od svoje braće i sestara koji radije nose ležerniju odjeću na događanjima sa svojom slavnom mamom, Zahara je uvijek dotjerana. Često je tako vidimo u haljinama i elegantnim kombinacijama, a nerijetko je eksperimentirala i sa svojom kosom.

2021. godine čak je nosila i Angelininu haljinu koju je glumica prvi put pokazala u javnosti na Oscarima 2014. godine.

Kad god se pojave u javnosti, Angelina Zaharu ne ispušta iz ruke, a Jolie je i nekoliko puta rekla da je iznimno ponosna što je baš nju odlučila posvojiti.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Frederique Bel - 12 Frederique Bel - 3 Frederique Bel - 11 Frederique Bel - 10 +7 Frederique Bel - 9 Zanimljivosti Zbog jednog nezgodnog pokreta u ovoj haljini završila je u svim medijima, a fotografi su uhvatili i ono što nikako nisu trebali

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 5 +26 Maja Šuput i Nenad Tatarinov Celebrity Šuput kao Power Rangerica: Utegnula se u ružičasti kostim, a posebnu su pozornost krala njezina stopala, evo i zašto!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene