Ona ga je spasila

Evo kako danas izgleda prvi posvojeni sin Angeline Jolie, svoju poznatu mamu ponosno je vodio pod ruku!

Maddox Jolie Pitt (Foto: Profimedia) Maddox Jolie Pitt (Foto: Profimedia) Profimedia 1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Maddox Jolie Pitt i Angelina Jolie - 2 Maddox Jolie Pitt i Angelina Jolie - 1 Maddox Jolie Pitt i Angelina Jolie - 4 Maddox Jolie Pitt i Angelina Jolie - 6 Maddox Jolie Pitt i Angelina Jolie - 7 Maddox Jolie Pitt - 1 Maddox Jolie Pitt - 2 Maddox Jolie Pitt i Angelina Jolie - 3 Maddox Jolie Pitt i Angelina Jolie - 5 Maddox Jolie Pitt i Angelina Jolie - 8 +10 Maddox Jolie Pitt, Angelina Jolie i Brad Pitt - 1 Galerija

Angelina Jolie i njezin sin Maddox bili su među poznatim imenima koja su prisustvovala svečanoj državnoj večeri u Bijeloj kući, a evo kako danas izgleda glumičin posvojeni sin koji ne voli svjetla reflektora.

Glumica Angelina Jolie s ponosom je stigla na svečanu državnu večeru u Bijelu kuću, a društvo joj je pravio posvojeni sin Maddox Jolie Pitt.

Pogledaj i ovo Pax Jolie Pitt i Brad Pitt Što se stvarno dogodilo? Procurila šokantna poruka sina Brada Pitta koju mu je poslao za Dan očeva: "Istina će izaći na vidjelo, ti je*eno grozno ljudsko biće"

47-godišnja Angelina i njezino najstarije dijete bili su dotjerani za raskošnu večeru te je glumica zablistala u bijeloj svečanoj kombinaciji od opuštene haljine i sakoa dok je Maddox nosio crno odijelo s dugim sakoom i kravatu. Svoju majku pod ruku je doveo u predvorje Bijele kuće gdje su pozirali za fotografe.

Maddox, kojeg je glumica iz Kambodže posvojila 2002. godine, uz svoju je majku bio počasni gost jer su na večeri sudjelovali i korejski predsjednik Yoon Suk-yeol i njegova supruga Kim Keon-hee povodom 70 godina saveza SAD-a i Južne Koreje, a Maddox dobro poznaje Južnu Koreju nakon što je tamo studirao biokemiju na Sveučilištu Yonsei u Seulu.

Angelina je u kolovozu 2019. odletjela u Južnu Koreju kako bi sina otpratila na tamošnje sveučilište.

Iako je bio primljen na druga sveučilišta, Maddox je na kraju odlučio da je Yonsei prava stvar za njega. Strani mediji tvrde da je učio i korejski jezik, ali Maddoxov studij u inozemstvu prekinut je zbog pandemije COVID-19 koja ga je prisilila da zamijeni osobnu nastavu za online školu.

Kao rezultat toga, vratio se u svoju obiteljsku kuću u Los Angelesu u ožujku 2020.

Budući da je njegova nastava ostala po korejskom vremenu, Angelina je za medije tada otkrila da Maddox nije imao izbora nego postati noćna ptica.

''Nastava mu je počinjala u 18h'', rekla je za.

Maddox se na kraju vratio u Južnu Koreju u ožujku 2021. nakon godinu dana učenja na daljinu.

Maddox je jedno od troje posvojene djece Angeline i Brada Pitta. Osim njega, posvojili su još i sina Paxa te kći Zaharu, a imaju i troje biološke djece, kćeri Shiloh i Vivienne te sina Knoxa Leona.

Maddoxa je još kao kao bebu posvojila Angelina 2002. godine prije njezine veze s Bradom. 2021. godine svijetom su počele kružiti i priče da je Angelina Maddoxa otela svojoj kambodžanskoj obitelji uz pomoć agentice za posvajanje Lauryn Galindo koja je dvije godine nakon toga završila u zatvoru zbog optužbi za krivotvorenje dokumenata, odnosno američkih viza za tamošnju siročad.
Glumica je tada inzistirala na tome da je dobila sva moguća uvjerenja kako Maddoxova biološka majka nije živa i da nikada ne bi mogla ukrasti tuđe dijete.
Nakon što je prvih sedam mjeseci života proveo u sirotištu, Maddoxa je odlučila posvojiti Jolie koja se prije toga zaljubila u Kambodžu dok je godinu dana prije tamo snimala film ''Lara Croft: Tomb Raider''.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Neobično slavonsko vjenčanje - 8 In Magazin: Neobično slavonsko vjenčanje - 7 In Magazin: Neobično slavonsko vjenčanje - 6 In Magazin: Neobično slavonsko vjenčanje - 5 +3 In Magazin: Neobično slavonsko vjenčanje - 4 inMagazin Slavonski mladenci o velikoj medijskoj pozornosti koju su doživjeli: ''Što se zapravo dogodilo, čime smo privukli toliku pozornost?''

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Nika Dogan i Filip Juričić Filip Juričić i Nika Dogan Filip Juričić i Nika Dogan Filip Juričić i Nika Dogan +16 Filip Juričić, Nika Dogan (FOTO: Sanjin Strukic/PIXSELL) Celebrity Jedan od naših najpopularnijih glumaca u izlazak je poveo lijepu partnericu, s kojom ga nemamo priliku često vidjeti u javnosti!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene