Zgodan par!

Jedan od naših najpopularnijih glumaca u izlazak je poveo lijepu partnericu, s kojom ga nemamo priliku često vidjeti u javnosti!

Filip Juričić Filip Juričić Zeljko Puhovski/Cropix 1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Nika Dogan i Filip Juričić Filip Juričić i Nika Dogan Filip Juričić i Nika Dogan Filip Juričić i Nika Dogan Filip Juričić, Nika Dogan (FOTO: Sanjin Strukic/PIXSELL) Filip Juričić, Nika Dogan (FOTO: Sanjin Strukic/PIXSELL) Filip Juričić i Nika Dogan Filip Juričić i Nika Dogan Filip Juričić Filip Juričić +10 Filip Juričić - 2 Galerija

Filip Juričić i Nika Dogan snimljeni su na predstavi "Tesla - prilagođavanje anđela" u Zagrebu.

Naš glumac i miljenik žena Filip Juričić snimljen je u izlasku sa svojom partnericom Nikom Dogan, i to na pedesetoj izvedbi predstave "Tesla - prilagođavanje anđela" u Zagrebu.

Pogledaj i ovo Filip Juričić (FOTO: Zarko Basic/PIXSELL) Opet ga muči lažni Instagram Oglasio se Filip Juričić oko djeteta! Evo kada je stigla sreća u njegov dom i je li dobio sina ili kćer?

Filip i Nika nemaju naviku često se pojavljivati u javnosti, ali predstavu u kojoj glume Momčilo Otašević i Vladimir Posavec-Tušek nisu propustili. Par je pozirao pred fotografima, a Nika je nosila dugu bijelu haljinu, ispod koje je obukla majicu, dok se Filip odlučio za ležerno izdanje tamnoplavih hlača, sive majice i ružičaste košulje ispod nje.

Filip od početka glumačke karijere nosi titulu miljenika žena, a o tome nam je jednom prilikom otkrio i nešto više.

"Jako mi je drago da još uvijek slovim za miljenika ženske publike, iako sam ja došao u neke malo ozbiljnije godine. Postao sam obiteljski čovjek, djeca, žena i to, ali uvijek će mi biti drago i uvijek će mi laskati da me ženska publika voli", priznao nam je Filip.

A iako mu laska pažnja ženske publike, njegovo srce već godinama pripada samo jednoj ženi, medicinskoj sestri Niki, s kojom ima sinčića Lava i koju nemamo često priliku vidjeti u javnosti.

Filip iz prošle veze s profesoricom hrvatskog jezika Mateom Roščić ima i 15-godišnjeg sina Jana, a o njihovu odnosu progovorio je ranije ove godine za IN magazin.

"Super mi je s njim jer je tak stariji pa imamo zajedničke interese. Odemo zajedno skijati, gledamo utakmice zajedno, sve ono što ja volim raditi, voli i on", kazao je glumac te je otkrio i kako Jan također pokazuje interes za glumu.

"Sad ga je nešto pustila priča o tome, mada kaže 'daj malo opet negdje' jer glumio je sa mnom u kazalištu, ali gdje da mu ja nađem? Ne mogu sebi naći posao, kamoli njemu. Bi on, zainteresiran je, ali sad je malo u fazi da mu sve ide na živce", ispričao je, a da je gluma obiteljska crta, dokazuje i činjenica da je Filip sin našeg proslavljenog glumca Pere Juričića.

  1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić i Mario Sambrailo Franka Batelić Franka Batelić - 1 Franka Batelić - 2 +26 Franka Batelić - 3 Nekad i sad Sjećate se Franke s kratkom kosom? Evo kako je izgledala 2008. godine kada je postala miljenica javnosti!

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Claudia Rivier - 1 Claudia Rivier Claudia Rivier - 1 Claudia Rivier - 2 +14 Claudia Rivier Celebrity Slavonka bujnih grudi opet žari i pali, raskošni dekolte ovaj put je izbacila u haljini s prorezima

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene