neprepoznatljiva!

Sjećate se Franke s kratkom kosom? Evo kako je izgledala 2008. godine kada je postala miljenica javnosti!

Franka Batelić Franka Batelić Ronald Gorsic/Cropix 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić i Mario Sambrailo Franka Batelić Franka Batelić - 1 Franka Batelić - 2 Franka Batelić - 3 Franka Batelić - 4 Franka Batelić - 5 Franka Batelić - 3 Franka Batelić Franka Batelić - 1 +20 Franka Batelić Galerija

U javnosti su se pojavile fotografije Franke Batelić iz 2008. godine kada je bila tek na početku svoje glazbene karijere.

Franka Batelić je na domaćoj glazbenoj sceni prisutna od 2007. godine kada je samo 16 godina pobijedila u glazbenom spektaklu Showtime i postala miljenica publike.

Pogledaj i ovo Vedran Ćorluka nije u tatinom! Vedran Ćorluka oduševio fotografijom sinčića Viktora, pogledajte u čijem je dresu pozirao

16 godina kasnije Franka slovi kao jedna od najljepših Hrvatica, udana je za bivšeg nogometaša Vedrana Ćorluku i ponosna je majka sina Viktora i kćeri Grete, a od nedavno i poduzetnica s vlastitom beatuy linijom. Do danas je često mijenjala stilove, ali njezini obožavatelji još jako dobro pamte Frankinu fazu s razbarušenom kratkom kosom s početka karijere, a upravo se fotografije iz tog razdoblja sada procurile u javnost.

Riječ je o snimanju promotivnih televizijskih spotova u Tvornici kulture u Zagrebu 2008. godine za Hrvatski radijski festival,  a na kojem je i ona sudjelovala. Franka je i tada imala kratku kosu, ali drugačiji stil, a kako je izgledala pogledajte u našoj galeriji.

Franku gledamo i u ulozi članice žirija showa "Ples sa zvijezdama" u kojoj iz nedjelje u nedjelju ocjenjuje naše zvijezde zajedno s Igorom Barberićem, Markom Cibocijem i Larisom Lipovac Navojec.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Dvornik - 1 Danijela Dvornik - 2 Danijela Dvornik - 4 Danijela Dvornik - 5 +27 Danijela Dvornik Celebrity Danijela Dvornik u sićušnom bikiniju pokazala figuru na kojoj naporno radi, a neki su primijetili i nešto zbog čega su se zabrinuli!

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Claudia Rivier - 1 Claudia Rivier Claudia Rivier - 1 Claudia Rivier - 2 +14 Claudia Rivier Celebrity Slavonka bujnih grudi opet žari i pali, raskošni dekolte ovaj put je izbacila u haljini s prorezima

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene