Svaka čast!

Franka Batelić objavila veliku novost i već sitno broji do njezina ostvarenja: "Ono što svaki dan čini ljepšim, a život dragocjenim"

Franka Batelić Franka Batelić Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić Franka Batelić Franka Batelić - 1 Franka Batelić Franka Batelić - 3 Franka Batelić - 6 Franka Batelić - 2 Franka Batelić - 1 Franka Batelić - 2 Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 4 +19 Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 5 Galerija

Franka Batelić na društvenim mrežama danima najavljuje otvorenje svojeg beauty brenda, koji je nazvala Frankly Good.

Pjevačica i članica žirija showa "Ples sa zvijezdama", Franka Batelić, kreće stopama mnogih poznatih i utjecajnih dama i pokreće svoj beauty brend.

Pogledaj i ovo Franka Batelić predstavila svoju liniju make up proizvoda Frankly good - 3 zajedničko pojavljivanje Ćorluka ponosno podržao svoju Franku, koja je imala jako dobar povod za slavlje, a okupila je još poznatih Hrvata!

Novost već danima najavljuje na svojim profilima na društvenim mrežama, i to videima koji su privukli puno pažnje.

"Iskrene emocije i male stvari. E, to je ono što svaki dan čini ljepšim, a život dragocjenim", napisala je Fraka uz video u kojem uživa uz more u svojem rodnom Rabcu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli F R A N K A (@frankaofficial_)

U drugom videu pridružili su joj se preslatki kozlići.

"Što za vas znači selfcare? Za mene je to ponekad bijeg u prirodu, šetnja maslinikom, sjediti na stijenama uz more i upijati sunce, valove, ljepotu, druženje s djecom, životinjama i biti posve prisutan, u trenutku, uživati u jednostavnosti malih, najljepših stvari. Ali ponekad je dovoljno ukrasti 5 minuta i na kraju užurbanog dana odvojiti vrijeme za sebe i svoje rituale, nekad je to topla kupka, skidanje šminke, maska za lice uz opuštajuću glazbu, a nekad nekoliko stranica dobre knjige... Dovoljno da me resetira i ponovno um i tijelo vrati u balans. Slažete se?" poručila je Franka.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli F R A N K A (@frankaofficial_)

U obje snimke u fokusu je šminka, pa možemo pretpostaviti da se radi o brendu dekorativne kozmetike.

Uz objave je stavila misteriozni hešteg "habulous" i poveznicu koja vodi na stranicu Frankly Good, kako će se najvjerojatnije zvati njezin brend.

Na internetskoj stranici brenda zasad stoji samo sat na kojem se odbrojava preostalo vrijeme do službenog otvorenja trgovine, a tada ćemo doznati i sve detalje.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Frankly (@frankly_habulous)

Sudeći po komentarima na društvenim mrežama, Frankini obožavatelji presretni su zbog njezina novog poteza i s nestrpljenjem iščekuju vidjeti što je pripremila.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 5 Ivana Knoll - 6 Ivana Knoll - 4 +27 Ivana Knoll - 7 Celebrity Knoll u bikiniju s tangama pokazala stražnjicu, optužili je za fotošop: ''Svaki guz svoju politiku vodi, jedan kao od brda odvaljen...''

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Serija Kumovi - 1 Serija Kumovi - 2 Serija Kumovi - 3 Serija Kumovi - 4 +15 Serija Kumovi - 5 Preporuke Momčilo Otašević iskreno zaplakao na setu serije "Kumovi" zbog Ane Uršule Najev: "Nisu potrebne ni umjetne suze ni mentol"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene