za neke je kao prava barbie!

Šuput kao Power Rangerica: Utegnula se u ružičasti kostim, a posebnu su pozornost krala njezina stopala, evo i zašto!

Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 4 Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 5 Maja Šuput i Nenad Tatarinov Maja Šuput i Nenad Tatarinov Maja Šuput i Nenad Tatarinov - 6 Maja Šuput i Nenad Tatarinov - 4 Maja Šuput i Nenad Tatarinov - 3 Maja Šuput i Nenad Tatarinov - 2 +20 Maja Šuput i Nenad Tatarinov - 1 Galerija

Maja Šuput za svoj je koncert odabrala ružičastu modnu kombinaciju od glave do pete, a odmah su počele i usporedbe s lutkom Barbie.

Naša pjevačica Maja Šuput posebno se odjenula za koncert na otvorenju jednog trgovačkog centra u Sesvetama, a da bi razvredrila tmuran dan, odabrala je kombinaciju u jarkoj boji.

Pogledaj i ovo Nenad Tatarinov ''pa je l' moguće?'' Šuput na mukama zbog muža i sina, bit će vam sve jasno kad vidite što Nenad drži u rukama: ''Je l' se pita netko kak' ćemo s tim?''

Maja je tako nosila ružičasti kombinezon, a njime se pokrila doslovno od glave do pete. Ružičasta tkanina pokrila je i njezina stopala u srebrnim sandalama, što krade svu pozornost na fotografijama.

Njezini pratitelji u komentarima su joj pisali da sliči lutki Barbie.

''Kad se mene tata sjeti i uslika te, veli evo ove tvoje Barbike'', napisala je jedna pratiteljica.

''Bila si preeeelijepa'', ''Maja kao i uvijek odlična'', ''Prava Barbie'', pisali su ostali.

Mnoge je Maja svojim kostimom podsjetila na popularne Power Rangerse i na glumicu Kimberly Ann Hart, koja je ružičastu Power Rangersicu i glumila.

Maja je, sudeći po fotografijama, napravila sjajnu atmosferu, a baterije za nastup napunila je na dalekoj Ibizi, gdje je sa suprugom Nenadom Tatarinovim i sinčićem Bloomom slavila Nenadov 40. rođendan i njihovu četvrtu godišnjicu braka.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Frederique Bel - 12 Frederique Bel - 3 Frederique Bel - 11 Frederique Bel - 10 +7 Frederique Bel - 9 Zanimljivosti Zbog jednog nezgodnog pokreta u ovoj haljini završila je u svim medijima, a fotografi su uhvatili i ono što nikako nisu trebali

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Yasmine Bleeth Yasmine Bleeth Yasmine Bleeth Yasmine Bleeth +18 Yasmine Bleeth - 2 Nekad i sad Sjećate se ove ljepotice iz "Spasilačke službe"? Uhvaćena je u rijetkom izlasku, nemoguće ju je prepoznati na prvu!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene