nenad se jedva izvukao!

Šuput podijelila ''povijesnu'' izjavu svog muža, ali naravno da je pažnju ukrala njezina izrezana haljina!

Maja Šuput i Nenad Tatarinov Maja Šuput i Nenad Tatarinov Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput i Nenad Tatarinov Maja Šuput i Nenad Tatarinov Maja Šuput i Nenad Tatarinov Maja Šuput i Nenad Tatarinov - 2 Maja Šuput i Nenad Tatarinov - 3 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 5 Maja Šuput - 3 Maja Šuput i Nenad Tatarinov Maja Šuput - 1 +19 Maja Šuput - 4 Galerija

Maja Šuput i Nenad Tatarinov proslavili su četvrtu godišnjicu braka na Ibizi, a pjevačica je na društvenim mrežama podijelila djelić atmosfere.

Pjevačica Maja Šuput s obitelji je ponovno otišla na putovanje, a ovaj put su se odlučili za Ibizu.

Pogledaj i ovo Maja Šuput "Joj, kako slatko!" Šuput pokazala kako Bloom budi tatu ranom zorom, njemu je to bio urnebes, ali Nenadu baš i ne: "Ovo je gore nego u vojsci!"

Tamo je sa suprugom Nenadom Tatarinovom proslavila i četvrtu godišnjicu braka te mu je tom prigodom posvetila romantičnu objavu na Instagramu.

"Sretna ti 4. godišnjica braka, ljubavi moja. Volim teee i nek nam je još 100 ovakvih", napisala je uz fotografije na kojima oboje poziraju sređeni, a obožavatelji su je obasuli čestitkama, ali i komplimentima na račun haljine koju je nosila.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

Maja je na društvenoj mreži zabilježila i jedan urnebesni trenutak sa suprugom.

"Nenad ima povijesnu izjavu", kazala je u videu koji je objavila u pričama na Instagramu.

"Rekao sam da nam je danas 4. godišnjica braka i da se mene pita, oženio bih je opet, još četiri puta", nadovezao se Nenad.

"Samo četiri?" upitala ga je Maja.

"Četiri puta, četiri godine. I svaki put bih još jednom to napravio", izvukao se.

S njima na Ibizi je i njihov dvogodišnji sinčić Bloom, koji je dosad već postao pravi svjetski putnik, ali i velika zvijezda Instagrama.

Maja i Nenad vjenčali su se u svibnju 2019. na jednom imanju u Istri, a pjevačica je imala čak tri vjenčanice. Sinčića Blooma dobili su u ožujku 2021. godine, a Maja ga je rodila carskim rezom.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Blanka Blanka Blanka Blanka +6 Blanka Celebrity Pogledajte trenutak kada je haljina atraktivne Poljakinje postala puno kraća, za ovo je dobila ovacije publike!

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Joker Out - 1 Joker Out - 2 Joker Out - 3 Joker Out . +5 Joker Out - 2 Celebrity Mladi Slovenci od Leta 3 dobili su jednu nemoralnu ponudu, a evo kako su reagirali kada je Hrvatska prošla u finale Eurosonga

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene