"Još jednom i još jednom!"

Maja Šuput javila se s odmora, pogledajte luksuz u kojem će s Nenadom i Bloomom proslaviti jedan od najvažnijih dana!

Maja Šuput i Nenad Tatarinov - 1 Maja Šuput i Nenad Tatarinov - 1 Maja Šuput/Instagram 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput i Nenad Tatarinov - 2 Maja Šuput i Nenad Tatarinov - 3 Maja Šuput i Nenad Tatarinov - 5 Maja Šuput i Nenad Tatarinov - 4 Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 1 Maja Šuput +21 Maja Šuput i Zoran Milanović Galerija

Maja Šuput i Nenad Tatarinov slave četvrtu godišnjicu braka i to na Ibizi kamo su poveli i sina Blooma.

Maja Šuput otkrila je na svom profilu na Instagramu da se otputila na novi obiteljski odmor sa suprugom Nenadom Tatarinovom i sinom Bloomom, a njihov je odabir ovaj put pao na Ibizu.

Pogledaj i ovo Maja Šuput "Ovo je neprocjenjivo" Šuput ispunila rođendansku želju Bloomu, evo koga je on to poželio upoznati uživo: "Možeš li mene posvojiti, bar na mjesec, dva?"

Maja je u pričama na svom profilu na Instagramu objavila nekoliko videa i fotografija iz luksuznog smještaja u kojem su odsjeli, a u kojem slave i četvrtu godišnjicu braka.

"Nenad ima povijesnu izjavu", najavila je Maja u jednom od objavljenih videa.

"Danas nam je četvrta godišnjica braka i rekao sam da se mene pita, da bih se oženio još jednom, još jednom, još jednom, još jednom. Četiri puta, četiri godine, za svaku godinu još jednom", izjavio je romantik Nenad.

Nedavno je i otkrio kako je izgledao njegov prvi susret s pjevačicom te ispričao svoju stranu priče o njihovom javno popraćenom odnosu.

"Naš prvi susret bio je poslovne prirode, jer sam je došao pozdraviti kao menadžer. Tada smo imali dogovor za večeru na koju nisam stigao, ali sam joj poslao bocu šampanjca na stol. Onda me 2017. godine nazvala iz čistog mira i pitala: ''Direktore, možete li nabavite pelikane?'' Mislila je na napuhance. Poklopilo se to s otvorenjem jednog bara u Šibeniku gdje smo priredili večeru za uzvanike. Pozvali smo i Maju. Iskreno, mislio sam da se neće odazvati s obzirom na to koliko je imala nastupa, ali došla je. I to označava naš romantični početak", otkrio je Nenad u intervjuu za Story.hr.

Obzirom da je oženio jednu od naših najpopularnijih pjevačica, bio je prisiljen naviknuti se na silnu medijsku pažnju, ali se na nju navikao zbog Maje.

S Majom je stvorio i poslovno carstvo - Majushka.

"Sjajna platforma i odlična priča. Jako smo ponosni na nju, poput bebe nam je. Doduše, stalno pokušavamo stvoriti nešto novo. Nije lako, ali u sljedećem razdoblju Majushka priprema nove sjajne projekte", rekao je Tatarinov.

Maja se također na Instagramu pohvalila suprugovim prvim coverom pa je objavila fotografiju naslovnice uz opis: ''Moj superzgodni muž danas na coveru''.

Inače, Maja i Nenad upoznali su se 2017. godine, a Maja je vijest o njihovoj ljubavi objavila u studenom iste godine i nakon samo pet mjeseci vezi Nenad ju je zaprosio na Maldivima. Par je uplovio u bračnu luku u svibnju 2019., a 2021. godine rodio im se i sinčić Bloom, kojeg Hrvatska obožava te je pravi hit na društvenim mrežama.

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Georgina Rodriguez - 4 Georgina Rodriguez - 3 Georgina Rodriguez - 8 Georgina Rodriguez - 7 +28 Georgina Rodriguez - 1 Celebrity Fotografije Ronaldove Georgine u tangama razljutile su Arape, nogometašu su poručili: ''Pokrij je!''

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lopez i Ben Affleck - 1 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 4 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 3 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 2 +25 Jennifer Lopez i Ben Affleck Celebrity Ovoj idili Jennifer Lopez i Bena prethodile su malo ružnije scene, kamere ih uhvatile kada su mislili da ih nitko ne gleda

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene