''Ali kad skuži da je palo...''

Šuput objavila video nestašnog Blooma u restoranu pa sve nasmijala do suza: "Zna i mali da je panceta najzdravija!''

Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput/Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Bloom Tatarinov - 4 Bloom Tatarinov - 2 Bloom Tatarinov - 1 Bloom Tatarinov - 3 Maja Šuput - 7 Fabijan Pavao Medvešek, Davor Bilman, Maja Šuput i Martina Tomčić Maja Šuput Nenad Tatarinov i Maja Šuput Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 1 +19 Maja Šuput - 5 Galerija

Maja Šuput na profilu na Instagramu objavila je video sa sinom Bloomom koji se našao u nezgodnoj situaciji, pa sve nasmijala do suza.

Maja Šuput Praznik rada provela je u Istri sa suprugom Nenadom Tatarinovom i njihovim sinom Bloomom, koji je i tamo bio glavna zvijezda, pogotovo nakon nestašnog poteza koji je izveo.

Pogledaj i ovo Maja Šuput sa suprugom i sinom IZAZVALI LUDNICU Maja Šuput u društvu supruga i sina razveselila brojnu dječicu, a presretan je bio i maleni Bloom!

Maja je na svom profilu na Instagramu objavila video u kojem Bloom iz frižidera jednog restorana sam važno uzima pancetu, a pritom je nogicom udario u njega, zbog čega je jedan metalni dio pao na pod.

"Nego, kako ste vi proveli Prvi maj?" napisala je Maja uz urnebesni video.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

"Ja kad u tri ujutro pospan kopam po frižideru pa pobacam sve", "Zna dijete što valja. Malo se stresao kad je lupilo, ali pancetu ne pušta", "Zna i mali da je panceta najzdravija", "Ljubav mala, kako on hoće popraviti frižider", "Hahaha, ali kad skuži da je palo, obožavam", "Haha, ovo je baš fora, mali je opasan! Ma nek' dijete jede, nasmijao me do suza", "Zna dijete što valja, slatkiš mali", "Događa se i najboljima", dio je komentara Majinih pratitelja koji su se nasmijali do suza.

Maja je nedavno na Instagramu objavila fotografiju s Fabijanom Pavlom Medvešekom, Davorom Bilmanom i Martinom Tomčić, koje gledamo u ulogama članova žirija showa "Supertalent" Nove TV, a s kojima se ponovno našla na okupu.

"Najjača ekipa ponovno na okupu. Kujemo planove za novu sezonu Supertalenta i jeeedvaaaa čekamo početak snimanja. Prijave za audicije su u tijeku pa ako još niste, imate još malo vremena", napisala je Maja tada uz objavu.

Potraga za iznenađujućim, iznimnim i nesvakidašnjim talentima je u tijeku, a Nova TV poziva sve zainteresirane da se prijave i postanu dio Supertalenta! Nakon devet uspješnih sezona najgledanija zabavna emisija u zemlji ponovo otvara svoja vrata, a svim budućim kandidatima nudi jedinstvenu priliku da dožive neponovljivo iskustvo i zasjaju na velikoj pozornici u nadolazećoj jubilarnoj sezoni.

Supertalent je show za koji nitko nije ni premlad ni prestar, show koji promiče talente svih vrsta i podvrsta i koji uvijek ide korak dalje, stoga oslobodite svoj natjecateljski duh i započnite neponovljivo putovanje prema laskavoj tituli Supertalenta!

Prijaviti se možete putem prijavnice novatv.hr/prijava, e-mail adrese supertalent@novatv.hr ili pozivom na broj: 060 808 801 (Cijena: 0,50 eur/3,75 kn poziv fiks. i 0,67 eur/5,05 kn poziv mob.)

  1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Vedran Ćorluka i Franka Batelić Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 4 Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 5 Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 3 +23 Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 2 Celebrity Ćorluka pokazao što je radio za Prvi maj, a Franka je zbog njegove objave postala hit na društvenim mrežama!

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Emily Ratajkowski - 2 Emily Ratajkowski - 3 Emily Ratajkowski - 1 Emily Ratajkowski - 6 +20 Emily Ratajkowski - 5 Celebrity Bogati dekolte u prozirnoj haljini lako je upadao u oči, ali tek kad se okrenula, imalo se što vidjeti!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene