''Tako nepristojno''

Fotografije Ronaldove Georgine u tangama razljutile su Arape, nogometašu su poručili: ''Pokrij je!''

Georgina Rodriguez Georgina Rodriguez Profimedia 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Georgina Rodriguez - 4 Georgina Rodriguez - 3 Georgina Rodriguez - 8 Georgina Rodriguez - 7 Georgina Rodriguez - 1 Georgina Rodriguez - 2 Georgina Rodriguez - 5 Georgina Rodriguez - 1 Georgina Rodriguez - 2 Georgina Rodriguez - 1 +22 Georgina Rodriguez - 3 Galerija

Georgina Rodriguez objavila je seksi fotografije u kupaćem kostimu iz njezine i Ronaldove vile u Saudijskoj Arabiji, domaćini s time baš i nisu sretni.

Partnerica Cristiana Ronalda Georgina Rodriguez objavila je nekoliko vrućih fotografija na kojima pozira pored bazena u luksuznoj vili u kojoj žive ona i nogometaš otkad su u Saudijskoj Arabiji.

Pogledaj i ovo Georgina Rodriguez "Georgina će se uzrujati" Fotka Ronalda i Georgine osvanula je u medijima, ali s ogromnom razlikom od originala, vidite li što su joj učinili?

Georgina je pozirala u plavom dvodijelnom kupaćem kostimu te pokazala svoje utrenirano tijelo, ali ove zavodljive fotografije nisu se baš svidjele domaćinima.

Zakon Saudijske Arabije zabranjuje objavljivanje preeksponiranih ili polugolih slika na internetu, a brojni korisnici Instagrama su je napali u komentarima, neki su čak zahtijevali da se pokrije.

"Tako nepristojno", napisala je jedna osoba.

''Pokrij Georginu, neka te Bog sačuva", obratio se drugi pratitelj Ronaldu. "Trebate tražiti oprost od Allaha", dodao je treći.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio)

Ali, Georgina vjerojatno neće biti kažnjena zbog ovakvih fotografija.

James Dorsey, stručnjak za zakon Bliskog istoka, rekao je za Daily Star da je 'u načelu pristojno odijevanje obavezno, ali je ono što predstavlja pristojno odijevanje evoluiralo.

''Prije Mohammeda Bin Salmana bilo je važno potpuno pokriti lice i tijelo. To očito više nije tako, iako se mnoge žene toga i dalje pridržavaju, a bikiniji se općenito smatraju nepristojnom odjećom. Međutim, vjerojatnost da se bilo što dogodi Ronaldovoj djevojci je ravna nuli'', rekao je.

A Georgina i Ronaldo morali su ispuniti i posebne zahtjeve kod preseljenja u Arabiju pa je tako Ronaldo Georginu na dokumentima navodno naveo i kao robinju jer Saudijci ne smiju živjeti sa ženom ako s njom nisu u braku.

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Zoran Prodanović Prlja Let 3 Let 3 Let 3 slavi prolazak u finale - 3 +28 Let 3 slavi prolazak u finale - 2 Celebrity Otkazan nastup Leta 3 u eurovizijskom selu, razlog je jedan član benda koji nije najbolje

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Jasmin Stavros Jasmin Stavros - 1 Jasmin Stavros - 2 Jasmin Stavros - 3 +23 Jasmin Stavros Celebrity Poslušajte posljednju pjesmu Jasmina Stavrosa, objavljena je točno tjedan dana nakon njegove smrti!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene