Izletjelo joj je!

Ronaldova Georgina slučajno otkrila najčudnije mjesto na kojem su vodili ljubav: ''Došla sam s plaže i rekao mi je da dođem...''

Georgina Rodriguez Georgina Rodriguez Georgina Rodriguez/Instagram 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Georgina Rodriguez - 1 Georgina Rodriguez - 2 Georgina Rodriguez i Cristiano Ronaldo - 3 Georgina Rodriguez i Cristiano Ronaldo Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez - 1 Georgina Rodriguez - 1 Georgina Rodriguez - 2 Georgina Rodriguez - 3 Georgina Rodriguez - 2 Georgina Rodriguez - 1 +21 Georgina Rodriguez - 1 Galerija

Georgina Rodriguez slučajno je pred kamerala otkrila gdje su ona i Cristiano Ronaldo vodili ljubav.

Partnerica nogometaša Cristiana Ronalda, lijepa Georgina Rodriguez našla se u središtu pozornosti zbog druge sezone njezine serije "Zovem se Georgina", a u kojoj je slučajno otkrila koje je za nju najčudnije mjesto na kojem su se upustili u intimne odnose.

Pogledaj i ovo Georgina Rodriguez "Georgina će se uzrujati" Fotka Ronalda i Georgine osvanula je u medijima, ali s ogromnom razlikom od originala, vidite li što su joj učinili?

Bivša prodavačica i portugalski nogometaš u vezi su od 2016. godine, a ona je tijekom nedavne epizode druge sezone svoje serije na Netflixu otkrila da su se ona Ronaldo jednom prepustili strastima u jednoj spa-oazi.

"Došla sam s plaže i Cris mi je rekao da dođem u spa", izjavila je Georgina te pokazivala položaje u kojima se kupala.

No jedan od Ronaldovih prijatelja, po imenu Ivan, tada je shvatio što je Georgina rekla pa joj odgovorio:  "Mogli ste voditi ljubav u krevetu, a ne u toplicama.''

"Ne, tamo smo to radili", izletjelo joj je tada.

Shvativši što je upravo rekla, naglo je ušutjela prije nego što ju je sestra upitala: "Jesi li vodila ljubav u toplicama?", a Ivan je tada u šali dodao: "Postala je nervozna."

Georgina je nedavno gostovala u emisiji "El Hormiguero" na španjolskoj televiziji, gdje je promovirala novu sezonu svoje dokumentarne serije "Zovem se Georgina", a obitelj se prošle godine preselila u Saudijsku Arabiju, gdje je Cristiano potpisao ugovor za klub Al-Nassr.

Georgina i Ronaldo zajedno imaju kćeri Bellu Esmeraldu i Alanu Martin, koje su njegova biološka djeca, dok su nogometašu surogat-majke rodile još i blizance Evu i Matea te sina Cristiana Juniora. Par je, nažalost, u travnju prošle godine izgubio sina, koji je preminuo pri porodu.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Tina Katanić i Neven Ciganović - 2 Tina Katanić i Neven Ciganović - 1 Tina Katanić Tina Katanić - 4 +25 Tina Katanić - 3 Celebrity Tina Katanić pokazala svu raskoš bujnog dekoltea u rijetkom javnom izlasku, a pozirala je u zanimljivom i dragom joj društvu

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Borna Kotromanić Borna Kotromanić - 1 Borna Kotromanić - 2 Borna Kotromanić - 1 +23 Borna Kotromanić - 2 Celebrity Pogledajte haljinu zbog koje su sve oči bile uprte u jednu od najbogatijih Hrvatica, zbog manjka materijala ne bi je svatko nosio!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene