uštedio je

Georgina otkrila što joj je Ronaldo poklonio za rođendan, nogometaš nije potrošio ni centa!

Georgina Rodriguez i Cristiano Ronaldo Georgina Rodriguez i Cristiano Ronaldo Instagram 1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Georgina Rodriguez i Cristiano Ronaldo - 3 Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez - 1 Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez - 2 Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez - 3 Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez - 7 Georgina Rodriguez - 7 Georgina Rodriguez i Cristiano Ronaldo - 6 Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez Georgina Rodriguez i Cristiano Ronaldo Georgina Rodriguez i Cristiano Ronaldo +7 Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez Galerija

Georgina Rodriguez otkrila je da je Cristiano Ronaldo ove godine uštedio na njezinu rođendanskom poklonu.

Cristiano Ronaldo najplaćeniji je nogometaš na svijetu i procjenjuje se da će u Saudijskj Arabiji zarađivati oko 173 milijuna godišnje, no za 29. rođendan svoje partnerice Georgine Rodriguez nije potrošio ni centa.

Pogledaj i ovo Georgina Rodriguez imali su i poseban zahtjev Ronaldo i Georgina s djecom uživali u zimskoj idili, koju su im omogućili Hrvati: "Drago nam je što smo joj upravo mi ostvarili tu veliku želju"

Georgina je nedavno gostovala u emisiji El Hormiguero na španjolskoj televiziji, gdje je promovirala novu sezonu svoje dokumentarne serije "Soy Georgina", a tom je priliko otkrila što joj je Ronaldo poklonio za rođendan, koji je proslavila 27. siječnja.

"Ove godine darovao mi je svoje vrijeme, jer se moj rođendan uvijek preklopi s utakmicom i provela sam samo nekolicinu svojih rođendana s njim", izjavila je Georgina.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Georgina Rodríguez (@georginagio)

"Ove godine me jako usrećio jer sam mogla proslaviti rođendan zajedno s njim, svojom djecom, obitelji i prijateljima", istaknula je.

Ronaldo se s obitelji prošle godine preselio u Saudijsku Arabiju gdje je potpisao ugovor za klub Al-Nassr.

Georgina se nedavno na društvenim mrežama pohvalila da njihova djeca već govore arapski.

Podsjetimo, Georgina i Ronaldo zajedno maju kćeri Bellu Esmeraldu i Alanu Martin, koje su njegova biološka djeca, dok su nogometašu surogat majke rodile još i blizance Evu i Matea te sina Cristiana Juniora. Par je, nažalost, u travnju prošle godine izgubio sina, koji je preminuo pri porodu.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Anica Kovač sa kćerima Leticijom i Viktorijom - 2 Anica Kovač sa kćerima Leticijom i Viktorijom - 3 Leticija Kovač - 1 Leticija Kovač +24 Leticija i Anica Kovač Celebrity Anica Kovač ponosno pozirala sa svojim lijepim kćerima, mlađu Viktoriju dosad je skrivala od javnosti!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Mare Milin, Jadranka Đokić Jadranka Đokić Jadranka Đokić Ekipa iz serije Naša mala klinika +25 Ekipa iz serije Naša mala klinika Nekad i sad Prošlo je 16 godina otkako je glumila sestru Helgu u "Našoj maloj klinici", a evo kako izgleda danas

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene