mamine nasljednice

Anica Kovač ponosno pozirala sa svojim lijepim kćerima, mlađu Viktoriju dosad je skrivala od javnosti!

Anica Kovač sa kćerima Leticijom i Viktorijom - 1 Anica Kovač sa kćerima Leticijom i Viktorijom - 1 Josip Regović/Pixsell 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Anica Kovač sa kćerima Leticijom i Viktorijom - 2 Anica Kovač sa kćerima Leticijom i Viktorijom - 3 Leticija Kovač - 1 Leticija Kovač Leticija i Anica Kovač In Magazin: Leticija i Anica Kovač - 8 In Magazin: Leticija i Anica Kovač - 7 In Magazin: Leticija i Anica Kovač - 6 In Magazin: Leticija i Anica Kovač - 5 In Magazin: Leticija i Anica Kovač - 4 +18 In Magazin: Leticija i Anica Kovač - 2 Galerija

Anica Kovač snimljena je na zagrebačkoj špici sa kćerima Leticijom i Viktorijom.

Naša najuspješnija misica Anica Kovač pokazala je da ima i dostojne nasljednice.

Pogledaj i ovo Robert Kovač sa sinom - 4 Odmah je uočljivo Naš bivši nogometni reprezentativac ponosno je špicom prošetao sa sinom Markom, a njihove fotke pravi su hit zbog jedne stvari!

Anica je snimljena na zagrebačkoj špici sa svojim lijepim kćerima, 19-godišnjom Leticijom i 14-godišnjom Viktorijom, koju je dosad skrivala od javnosti.

U šetnji ih nije omela kiša te su spremno pozirale fotografima ispod kišobrana.

Anica i njezin suprug Robert Kovač, s kojim je u braku od 2001. godine, zajedno imaju još i 16-godišnjeg sina Marka.

Njihova najstarija kći Leticija prošle je godine lansirala svoju kolekciju trenirki, a u tome su je oboje podržali, pozirajući joj kao modeli za kampanju. Tom prilikom progovorila je o tome kako je biti dijete poznatih roditelja.

"Ponekad je teret biti dijete poznatih roditelja, međutim beskrajno sam zahvalna svojim roditeljima 1jer su uvijek uz mene. Ipak, kao i sve djevojke mojih godina, još uvijek se tražim i želim sama, svojim trudom i kreativnošću ostvariti svoje snove", kazala je Leticija.

Anica je titulu Miss Hrvatske osvojila davne 1995. godine, a na izboru za Miss svijeta proglašena je prvom pratiljom. Također, haljina dizajnerice Branke Donassy koju je tada nosila proglašena je najljepšom na svijetu. Njezin uspjeh niti jedna Hrvatica do danas nije uspjela ponoviti ili nadmašiti.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Mare Milin, Jadranka Đokić Jadranka Đokić Jadranka Đokić Ekipa iz serije Naša mala klinika +25 Ekipa iz serije Naša mala klinika Nekad i sad Prošlo je 16 godina otkako je glumila sestru Helgu u "Našoj maloj klinici", a evo kako izgleda danas

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Sandra Bagarić Sandra Bagarić i Asim Ugljen Sandra Bagarić i Asim Ugljen Sandra Bagarić i Asim Ugljen - 1 +12 Sandra Bagarić i Asim Ugljen - 2 Celebrity Raskošni dekolte Sandre Bagarić hipnotizirao je našeg glumca, a ni drugima nije bilo lako skrenuti pogled

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene