Georgina Rodriguez pokazala kako sa djecom provodi dan u pustinji, ali je zbog svog outfita ipak ona bila u prvom planu

Georgina Rodriguez - 2 Georgina Rodriguez - 2 Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Georgina Rodriguez - 1 Georgina Rodriguez - 3 Georgina Rodriguez Georgina Rodriguez - 7 Georgina Rodriguez - 2 Georgina Rodriguez - 2 Georgina Rodriguez - 3 Georgina Rodriguez - 4 Georgina Rodriguez - 5 Georgina Rodriguez - 6 +19 Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez - 1 Galerija

Georgina Rodriguez na društvenim je mrežama objavila niz obiteljskih fotografija na kojima njezina dječica trče pustinjom.

Partnerica Cristiana Ronalda, Georgina Rodriguez pokazala je kako s djecom provodi dan u pustinji.

Pogledaj i ovo Jelena Karleuša i Georgina Rodriguez - 3 o čemu su pričale? Osvanuo video Karleuše i Ronaldove Georgine: Vodile su kratak razgovor, a kasnije su se zapratile i na Instagramu!

Na svom profilu podijelila je niz veselih fotografija na kojima dječica trče zajedno s njom, ali i jednu na kojoj pozira u Ronaldovom krilu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio)

Georgina je na sebi imala traperice i plavu košulju s detaljima perja na rukavima. Kosu je svezala u nisku punđu, a na glavi je kao modni dodatak imala svilenu traku.

U ležernom modnom izdanju sve poglede usmjerila je na svoju bujnu stražnjicu, ali i istaknula besprijekornu figuru.

"Predivan dan", poručila je ispod u opisu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio)

"Izgledaš nevjerojatno", "Savršena si", "Ljepotica", "Divna", "Najljepša", "Wow", samo su neki od komentara.

Inače, Georgina je iznenadila javnost potezom prema supruzi rivala Lionela Messija, Antoneli Roccuzzo, te je pohvalila na Instagramu dodajući joj u komentar emotikon srca.

Podsjetimo, Ronaldo i Georgina zajedno imaju najmlađu djevojčicu Bellu Esmeraldu i četverogodišnju Alanu Martin, koja je Ronaldovo prvo biološko dijete, te 12-godišnjeg Cristiana Juniora i petogodišnje blizance Evu i Matea, koje su nogometašu rodile surogat-majke.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Gerard Pique i Clara Chia Marti - 1 Gerard Pique i Clara Chia Marti - 2 Gerard Pique i Clara Chia Marti - 4 Gerard Pique i Clara Chia Marti - 5 +25 Gerard Pique i Clara Chia Marti - 6 Celebrity Pique prošetao ulicom s novom djevojkom, a Clari se dogodila i mala nezgoda dok se pokušavala sakriti od paparazza!

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Madonna - 2 Madonna - 1 Madonna - 3 Madonna +23 Madonna Celebrity Madonna se oglasila na kritike o svom izgledu, evo kako je objasnila promjene na licu kojima je šokirala javnost!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene