ovo je mnoge iznenadilo

Ronaldova Georgina postala predmet ismijavanja nakon posljednjeg javnog istupa, je li u pitanju trema ili?

Georgina Rodriguez Georgina Rodriguez Screenshot 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Georgina Rodriguez - 1 Georgina Rodriguez - 3 Georgina Rodriguez - 5 Georgina Rodriguez - 2 Georgina Rodriguez - 4 Georgina Rodriguez - 6 Georgina Rodriguez - 7 Georgina Rodriguez Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez - 1 Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez - 3 +21 Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez - 2 Galerija

Georgina Rodriguez bila je gošća na dodjeli nagrada u Saudijskoj Arabiji, a korisnicima interneta postala je predmet ismijavanja nakon što su čuli kako govori engleski.

Partnerica Cristiana Ronalda bila je gošća na dodjeli nagrada Joy Awards u Saudijskoj Arabiji, a osim što je iznenadila odjevnom kombinacijom, Georgina Rodriguez pomalo je šokirala nakon što je progovorila na mikrofon.

Pogledaj i ovo Georgina Rodriguez "Georgina će se uzrujati" Fotka Ronalda i Georgine osvanula je u medijima, ali s ogromnom razlikom od originala, vidite li što su joj učinili?

Naime, Georginu je kratko intervjuirala voditeljica na bini, a Rodriguez je u tih minutu i pol bila naročito zbunjena te se na njoj vidjela trema. Georgina je morala odgovarati na engleskom jeziku, a čini se da se tu baš i nije snašla, pa je njezino govorenje engleskog brzo postalo predmet sprdnje na društvenim mrežama.

"Vrlo sam sretna, moja obitelj i ja smo vrlo sretni zbog naklonosti ljudi i ljubavi od svih vas. Hvala vam puno", rekla je Georgina te poručila da "mora ići" te je htjela izbjeći daljnji kontakt, no voditeljica dodjele zaustavila ju je te joj postavila još nekoliko pitanja.

Georgina je potom morala objasniti čiju haljinu nosi, a onda ju je voditeljica pitala o životu u Rijadu.

Slušajući intervju, teško je shvatiti što je Georgina htjela sročiti, a društvene mreže postale su preplavljene komentarima.

"Ja kad u razredu prvi put pričam engleski", "Spanglish", "Ljudi, ne propuštajte satove engleskog", "Organizator je trebao angažirati prevoditelja", pisali su.

Drugi su joj pak stali u obranu te njezino govorenje engleskog smatrali simpatičnim.

"Preslatka je, vidi se da je nervozna", "Vjerojatno je jako nervozna i ne zna puno engleskog", "Barem se potrudila", rekli su.

Georgina je za ovu večer odabrala i posebnu modnu kombinaciju, a iako je nosila haljinu bez naramenica, oko glave i ramena stavila je maramu kako bi poštivala zakone Saudijske Arabije o odijevanju, a na rukama je nosila i rukavice koje su sezale iznad laktova.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio)

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Marina Mamić Zdravko i Marina Mamić Zdravko i Marina Mamić Zdravko i Marina Mamić +5 Zdravko i Marina Mamić Celebrity Ženi se Zdravko Mamić? Nitko i ne zna da se razveo, a navodno će u bračnu luku uploviti s 30-ak godina mlađom

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Ecija Ojdanić - 1 Ecija Ojdanić Ecija Ojdanić Ecija Ojdanić - 1 +26 Ecija Ojdanić Celebrity Naša glumica u 49. godini očarala u haljini s dekolteom do pupka, i sama je jedva dočekala da se ovako sredi!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene