A neka je već i prekršila

Ronaldova Georgina morat će se držati ovih strogih pravila u Saudijskoj Arabiji, a neka bi joj mogla stvoriti nezadovoljstvo

Georgina Rodriguez - 2 Georgina Rodriguez - 2 Instagram 1/39 >> Pogledaji ovu galeriju Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez - 3 Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez - 2 Georgina Rodriguez - 3 Georgina Rodriguez - 3 Georgina Rodriguez - 1 Georgina Rodriguez - 4 Georgina Rodriguez - 3 Georgina Rodriguez - 1 Georgina Rodriguez - 5 Georgina Rodriguez - 3 +28 Georgina Rodriguez - 2 Galerija

Georgina Rodriguez krenula je mijenjati stroge zakone, ali ovih će se pravila ipak morati držati u Saudijskoj Arabiji.

Partnerica Cristiana Ronalda Georgina Rodriguez nova je zvijezda Saudijske Arabije uz Ronalda, koji će odsada igrati za klub Al Nassr i dobivati vrtoglav godišnji iznos.

Pogledaj i ovo Georgina Rodriguez "Georgina će se uzrujati" Fotka Ronalda i Georgine osvanula je u medijima, ali s ogromnom razlikom od originala, vidite li što su joj učinili?

No, zemlja u koju se ovaj par s djecom preselio ima vrlo stroge zakone, kojima će se morati prilagoditi.

Iako, jedan od zakona Georgina je već uspjela promijeniti, a radi se o životu s Cristianom. Naime, parovi koji nisu vjenčani tamo ne smiju živjeti zajedno, ali za Georginu i Ronalda to se promijenilo, pa će oni smjeti boraviti zajedno u luksuznoj vili koja je bila spremna za njih.

Međutim, ostalih će se zakona Georgina morati pridržavati, a neki od njih mogli bi joj stvarati malo problema.

Georgina je navikla nositi oskudnu i pripijenu odjeću koja ističe njezine obline, a to će joj tamo biti zabranjeno. Georgina će u javnosti morati nositi abaju, dugu tuniku tamne boje. Kodeks odijevanja nalaže "skromnost i pristojnost" u odijevanju, dakle ne smije nositi pripijenu niti prozirnu odjeću, a abaju je već jednom i obukla, i to na predstavljanju Ronalda na njihovu stadionu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio)

Sljedeća pravila kojih će se morati pridržavati tiču se prehrambenih navika, ali one Georgini ne bi trebale stvarati problem jer ionako vodi zdrav život. Uvoz alkohola i prehrambenih proizvoda od svinjskog mesa tamo je strogo zabranjen, a tijekom Ramadana, između ožujka i travnja, ne smije u javnosti jesti, pušiti niti piti.

U svoje slobodno vrijeme Georgina će moći posjećivati turističke atrakcije Saudijske Arabije, ali bit će joj zabranjeno posjetiti svete gradove poput Meke i Medine s obzirom na to da nije muslimanka.

Ipak, saudijske vlasti već su progledale kroz prste ovom paru, pa neće čuditi ako Georgina uspije bez opomene i kazne prekršiti i još neke od ovih zakona.

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Marija Škaričić Goran Navojec Marija Škaričić Goran Navojec i Marija Škaričić (Ivo Cagalj/PIXSELL) +8 Marija Škaričić Celebrity Neprepoznatljivi Goran Navojec ne prestaje iznenađivati transformacijom, a potvrdio je i da ljubav s kolegicom još cvjeta!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Igor Mešin - 4 Igor Mešin - 3 Igor Mešin - 2 Igor Mešin - 1 +26 Igor Mešin - 5 inMagazin Igor Mešin se prisjetio prvog voditeljskog angažmana davne 2008. godine, od tada je omiljeno TV lice!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene