Komplicirani Cristiano

Ronaldo je objavio zanimljiv oglas za posao, a na ovu se poziciju nitko ne želi prijaviti, pogledajte o čemu je riječ!

Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez - 2 Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez - 2 Instagram 1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez - 1 Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez - 3 Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez - 2 Georgina Rodriguez - 4 Georgina Rodriguez - 3 Georgina Rodriguez - 1 Georgina Rodriguez - 3 Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez Georgina Rodriguez - 1 +17 Cristiano Ronaldo s majkom Dolores - 4 Galerija

Cristiano Ronaldo pokušava unajmiti kuhara koji će hraniti njega i njegovu obitelj, ali nitko ne ispunjava njegove poznate zahtjevne zahtjeve.

Cristiano Ronaldo ima problema s odabirom nekoga tko će kuhati za njega i njegove najmilije u Portugalu.

Pogledaj i ovo Georgina Rodriguez "Georgina će se uzrujati" Fotka Ronalda i Georgine osvanula je u medijima, ali s ogromnom razlikom od originala, vidite li što su joj učinili?

Vila, koja bi trebala biti gotova u lipnju, prozvana je Cristianovim domom za umirovljenje jer očekuje da će to postati njegova glavna obiteljska rezidencija nakon što ode u mirovinu.

Ronaldo stoga traži i zaposlenike koji će služiti njega i Georginu, a neka od slobodnih radnih mjesta vezanih uključuju i batlera koji će biti plaćen 4800 funti mjesečno. Međutim, Cristiano još uvijek nije pronašao kuhara.

Ugledni portugalski portal Correio da Manha za problem je okrivio zahtjeve Cristiana i njegove partnerice Georgine Rodriguez koji se žele hraniti tradicionalnom portugalskom kuhinjom i jelima stranih država poput sushija.

Vjeruje se da je Ronaldo čak posebno dizajnirao i prostor u svojoj novoj vili za pripremu japanske delicije.

Iako je veliki ljubitelj sushija, njegova mama Dolores Aveiro otkrila je da je njegova omiljena riba bacalhau a bras, tradicionalno portugalsko jelo koje se priprema od slanog bakalara, krumpira i jaja.

Kuharu je spreman dati plaću od 5500 funti, ali na ovu se poziciju još nitko nije javio.

A mnoge zanima kako će se Ronaldo i njegova odabranica snaći i u kuhinji Saudijske Arabije u koju su nedavno preselili zbog Cristianova transfera u klub Al Nassr.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Katarina Ostojić Kaya - 8 Katarina Ostojić Kaya - 7 Katarina Ostojić Kaya - 6 Katarina Ostojić Kaya - 5 +11 Katarina Ostojić Kaya - 4 Celebrity Tko je srpska pjevačica koju povezuju s našim tenisačem Bornom Ćorićem? Iza nje su već 3 braka, pogledajte njezine fotografije!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Novak i Jelena Đoković - 7 Novak i Jelena Đoković - 6 Novak i Jelena Đoković - 5 Novak i Jelena Đoković - 4 +27 Novak i Jelena Đoković - 3 Celebrity Pogledajte luksuznu vilu Novaka Đokovića koja svojom veličinom ostavlja bez teksta, tenisač je pazio na svaki detalj!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene