Nije se tome nadao

Georgina iznenadila Ronalda luksuznim poklonom za Božić, njegova reakcija jasno govori što misli o tome!

Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez Georgina Rodriguez/Instagram 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez Georgina Rodriguez i Cristiano Ronaldo Cristiano Ronaldo Cristiano Ronaldo Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez Georgina Rodriguez i Cristiano Ronaldo - 1 Georgina Rodriguez i Cristiano Ronaldo - 2 Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez - 1 Georgina Rodriguez i Cristiano Ronaldo - 6 +4 Georgina Rodriguez i Cristiano Ronaldo - 4 Galerija

Cristiano Ronaldo će ovaj Božić pamtiti po itekako posebnom poklonu, točnije skupocjenom automobilu koji mu je poklonila partnerica Georgina Rodriguez.

Partnerica slavnog nogometaša Cristiana Ronalda, lijepa Georgina Rodriguez obradovala je svog dragog poprilično raskošnim božićnim poklonom ove godine, i to kupivši mu luksuzni automobil marke Rolls Royce.

Pogledaj i ovo Georgina Rodriguez "Georgina će se uzrujati" Fotka Ronalda i Georgine osvanula je u medijima, ali s ogromnom razlikom od originala, vidite li što su joj učinili?

Cristiano se poklonom pohvalio i na svom profilu na Instagramu gdje je objavio fotografiju vozila ukrašenog velikom crvenom mašnom, čija se vrijednost procjenjuje na više od 250 tisuća funti.

"Hvala ti, ljubavi moja", napisao je nogometaš uz fotografiju, a Georgina je objavila video u kojem je zabilježena i njegova iznenađena reakcija i izraz nevjerice na licu. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio)

Georgina je bodrila Ronalda na Svjetskom prvenstvu u nogometu gdje je bila jedna od glavnih zvijezda tribina, a zajedno s njom svog su oca pratila i njihova djeca te obiteljski prijatelji.

Cristiano je jedan od najuspješnijih nogometaša svih vremena, a osim što se puno posvećuje nogometu i svojoj karijeri, Ronaldo iza sebe ima i veliku obitelj od čak petoro djece. Georgina je zaslužena za brigu o njima, a u svojem dokumentarcu na platformi Netflix otkrila je kako njihova djeca imaju vrlo stroga odgojna pravila.

Poseban rigorozni režim ima Ronaldov najstariji sin Cristiano Junior. Baš poput tate, Cristiano se bavi nogometom, a Ronaldo je jednom rekao da može biti uspješniji i od njega ako se bude pridržavao zdrave rutine.

Mlađi Ronaldo stoga ne jede brzu hranu, ne jede nezdravu hranu, a nogomet trenira i po nekoliko sati dnevno. Osim toga, po uzoru na svojeg tatu, Cristiano se nakon treninga tušira u hladnoj vodi, koja je dobra za regeneraciju mišića. Osim toga, izbjegava slatkiše, pije puno vode i jede hranu s puno proteina, a njegov tata ima zanimljiv način kazne ako se malo previše počaste slatkim.

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Marko i Branka Grubnić - 5 Marko i Branka Grubnić - 1 Marko i Branka Grubnić - 2 Marko i Branka Grubnić - 3 +21 Marko Grubnić - 5 Celebrity Grubnić objavio božićnu fotku sa zgodnom mamom, zbog mladolikog izgleda i vitkih nogu dobila poseban kompliment: "Klasa za sebe!"

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Doris Dragović Doris Dragović - 8 Doris Dragović - 9 Doris Dragović - 10 +26 Doris Dragović - 11 Zanimljivosti Doris Dragović objavila 34 godine staru fotografiju s Massimom i sve dirnula emotivnom porukom koju je napisala

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene