Kako oni kažu!

Ronaldo i njegova Georgina imaju stroga pravila odgoja, a jedno od njihove djece živi po posebnom režimu

Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez Instagram 1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Cristiano Ronaldo s djecom - 1 Cristiano Ronaldo s djecom - 2 Cristiano Ronaldo s djecom - 3 Cristiano Ronaldo s djecom - 4 Cristiano Ronaldo s djecom - 5 Cristiano Ronaldo Cristiano Ronaldo Kći Cristiana Ronalda i Georgine Rodriguez Cristiano Ronaldo Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez - 7 +11 Cristiano Ronaldo Galerija

Cristiano Ronaldo i njegova partnerica Georgina Rodriguez imaju vrlo stroga pravila odgoja djece, a naročito se njih pridržava Ronaldov najstariji sin Cristiano Jr.

Cristiano Ronaldo jedan je od najuspješnijih nogometaša svih vremena, a osim što se puno posvećuje nogometu i svojoj karijeri, Ronaldo iza sebe ima i veliku obitelj od čak petoro djece.

Pogledaj i ovo Georgina Rodriguez Proslavila rođendan! Ronaldova Georgina ponosno istaknula svoj omiljeni adut, a onda su pale kritike: "Možeš biti puno otmjenija bez toga"

Njegova partnerica Georgina Rodriguez zaslužena je za brigu o djeci, a u svojem dokumentarcu na platformi Netflix otkrila je kako njihova djeca imaju vrlo stroga odgojna pravila.

Poseban rigorozni režim ima Ronaldov najstariji sin Cristiano Junior. Baš poput tate, Cristiano se bavi nogometom, a Ronaldo je jednom rekao da može biti uspješniji i od njega ako se bude pridržavao zdrave rutine.

Mlađi Ronaldo stoga ne jede brzu hranu, ne jede nezdravu hranu, a nogomet trenira i po nekoliko sati dnevno. Osim toga, po uzoru na svojeg tatu, Cristiano se nakon treninga tušira u hladnoj vodi, koja je dobra za regeneraciju mišića. Osim toga, izbjegava slatkiše, pije puno vode i jede hranu s puno proteina, a njegov tata ima zanimljiv način kazne ako se malo previše počaste slatkim.

''Pojeli smo sladoled, vrijeme je za vježbanje'', objavio je jednom na svojem Instagramu uz videozapis na kojem Junior trči na traci.

Ostala njegova djeca, Mateo, Eva i Alana, također imaju svoja odgojna pravila, a u Georgininu dokumentarcu vidi se da imaju i svoju privatnu učiteljicu koja dolazi u njihov dom, a djeca uče i strane jezike i idu na razne aktivnosti.

Njegovo posljednje dijete još je beba, a malena Bella Esmeralda rodila se na proljeće ove godine.

Podsjetimo, Bella je sestra blizanka koju je Georgina rodila, a njezin brat porod, nažalost, nije preživio.

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 4 +28 Maja Šuput - 5 Celebrity Maja Šuput pohvalila se blagdanskom čarolijom u svom domu, a Bloom je glavni akter priče

1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Antonela Roccuzzo - 2 Antonela Roccuzzo - 1 Antonela Roccuzzo - 3 Antonela Roccuzzo - 5 +31 Antonela Roccuzzo - 6 Celebrity Messijeva supruga privlačila je znatiželjne poglede na utakmici Argentine, pogledajte kako je navijala za supruga

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene