kojoj bolje stoje?

Ronaldova Georgina pozirala u provokativnim trapericama kakve su prije nje nosile Seve i Karleuša!

Georgina Rodriguez - 2 Georgina Rodriguez - 2 Instagram 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Georgina Rodriguez - 1 Severina Jelena Karleuša Georgina Rodriguez - 2 Georgina Rodriguez Georgina Rodriguez Georgina Rodriguez Georgina Rodriguez Georgina Rodriguez Georgina Rodriguez +21 Georgina Rodriguez Galerija

Georgina Rodriguez podijelila je fotografiju u trapericama s prozirnim otvorima, a model je to u kojem smo ranije već vidjeli Severinu i Jelenu Karleušu.

Zaručnica slavnog nogometaša Cristiana Ronalda, zanosna Argentinka Georgina Rodriguez, novom atraktivnom objavom na Instagramu opet je pridobila svoje pratitelje. 

Pogledaj i ovo Georgina Rodriguez Konačno pale i pohvale! Lijepa Georgina zasjenila je svog Ronalda na važnom događanju, prorez na njezinu dekolteu bacio ga je skroz u drugi plan!

Naime, podijelila je fotografiju u trapericama visokog struka s mnoštvom prozirnih otvora, a na njih je kombinirala kratku bijelu majicu, bijele salonke i crnu glomaznu torbu. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio)

"Brutalna", "Wow", "Prezgodna", "Ljepotica", "Prekrasna", "Divna", "Savršena", nizalo se u komentarima. 

Inače, zanimljivo je što je takve hlače nosila i naša pjevačica Severina, ali i regionalna diva Jelena Karleuša, koje su ove traperice kombinirale na top istog materijala. 

Outfit je dizajnirala modna kuća Mugler, a prodaje se po cijeni od tisuću eura.

Podsjetimo, Ronaldo i Georgina u travnju ove godine postali su roditelji djevojčice Belle Esmeralde, a pretrpjeli su i veliku tragediju. Par je trebao dobiti blizance, no pri porodu im je preminuo sin, a Georgina je o strašnom gubitku progovorila u novoj sezoni svojeg popularnog doku-realityja "I am Georgina".

"Život mi je donio toliko toga u tako kratkom vremenu. Ove godine sam u trenu doživjela najbolji i najgori trenutak u životu. Veliki komad mojeg srca se odlomio i pitala sam se kako ću nastaviti dalje", kazala je i dodala: "Odgovor se krio bliže nego što sam mislila. Pogledala sam u oči svoje djece i tamo sam vidjela jedini način da to napravim."

Uz najmlađu Bellu Esmeraldu, Ronaldo i Georgina zajedno imaju još i četverogodišnju Alanu Martin, koja je Ronaldovo prvo biološko dijete, te 12-godišnjeg Cristiana Juniora i petogodišnje blizance Evu i Matea, koje su nogometašu rodile surogat-majke.

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Rozga Jelena Rozga Jelena Rozga Jelena Rozga - 4 +22 In Magazin: Jelena Rozga - 1 Celebrity Jelena Rozga oglasila se o informaciji koju nije mogla ni zamisliti: ''Sad mogu obećati samo jedno!''

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Salma Hayek - 3 Salma Hayek - 5 Salma Hayek - 7 Salma Hayek - 8 +25 Salma Hayek - 6 Celebrity Nevjerojatno raskošne obline Salme Hayek bilo je nemoguće izbjeći, istaknula ih je u vatrenoj crvenoj haljini

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene