Kad je okrenula leđa...

Karleuša našla inspiraciju u Sevki i zabljesnula u kombinaciji punoj proreza, ali ona je otišla korak dalje i pokazala puno više!

Jelena Karleuša Jelena Karleuša Instagram 1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 1 Severina - 2 Severina - 3 Severina - 4 Severina - 5 Jelena Karleuša - 7 Jelena Karleuša - 6 Jelena Karleuša - 5 Jelena Karleuša - 2 Jelena Karleuša - 1 +24 Jelena Karleuša - 3 Galerija

Jelena Karleuša i Severina pozirale su u istoj odjevnoj kombinaciji u kojoj su pokazale svoje obline, a mi se ne možemo odlučiti kojoj bolje stoji.

Severina je nedavno objavila fotografije u zanimljivoj odjevnoj kombinaciji. U kombinezonu od trapera s velikim prorezima, pjevačica je nastupila u Poreču, a u kombinaciji je pokazala svoje vitke noge i figuru.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Pogledaj i ovo Luciano Plazibat kao Severina, TLZP - 7 Znaju se od prije Severina poslala poruku našem plesaču koji ju je utjelovio, ispunila mu je želju koju je priznao prije nastupa!

Međutim, istu je odjevnu kombinaciju odjenula i srpska folk zvijezda Jelena Karleuša. Ona se odlučila na malo izazovniju verziju pa je otkrila i svoju bujnu stražnjicu na koju je malo tko mogao ostati ravnodušan.

Outfit je dizajniran od strane marke Mugler koji se prodaje po cijeni od tisuću eura, a očito je kako obje estradne pjevačice vole neobične odjevne kombinacije.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jelena Karleuša (@karleusastar)

Obzirom da su obje pjevačice prave bombe od žena, nama je teško odlučiti se kojoj bolje stoji ova kombinacija.

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Melissa Satta - 3 Melissa Satta - 1 Melissa Satta - 4 Melissa Satta - 5 +29 Melissa Satta - 6 Celebrity Zgodna brineta koja javno i otvoreno priča o seksualnom životu pokazala je skoro sve u prozirnoj haljini!

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Nikolić - 2 Aleksandra Nikolić - 3 Aleksandra Nikolić - 4 Aleksandra Nikolić - 5 +22 Aleksandra Nikolić - 6 Celebrity Srpska manekenka šokirala posljedicama ugradnje silikona u usne, ovako je izgledala prije, sad žali zbog svega: ''Unakazila sam se''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene