U top-formi

Ronaldova Georgina bujnu pozadinu stavila u prvi plan i prikupila više od milijun lajkova: "Nemam riječi!"

Georgina Rodriguez Georgina Rodriguez Instagram 1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Georgina Rodriguez Georgina Rodriguez Georgina Rodriguez - 1 Georgina Rodriguez Georgina Rodriguez Georgina Rodriguez Georgina Rodriguez Georgina Rodriguez Georgina Rodriguez Georgina Rodriguez - 3 +15 Georgina Rodriguez - 1 Galerija

Georgina Rodriguez na svojem profilu na Instagramu obavila je fotografiju na kojoj je u prvom planu njezina stražnjica.

Zaručnica slavnog nogometaša Cristiana Ronalda, zanosna Argentinka Georgina Rodriguez, brzo nakon poroda vratila se u top-formu.

Pogledaj i ovo Georgina Rodriguez "Georgina će se uzrujati" Fotka Ronalda i Georgine osvanula je u medijima, ali s ogromnom razlikom od originala, vidite li što su joj učinili?

A nakon što je nedavno na svojem profilu na Instagramu pokazala kako vježba u teretani, sada se pohvalila rezultatima.

Georgina je objavila fotografiju na kojoj pozira u uskim trapericama okrenuta kameri leđima, a u prvom planu je njezina bujna pozadina.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Georgina Rodríguez (@georginagio)

"Nemam riječi", "Wow", "Prezgodna", neki su od komplimenata koje je dobila na račun svoje ženstvene figure, a prikupila je i više od milijun lajkova.

Ronaldo i Georgina u travnju ove godine postali su roditelji djevojčice Belle Emeralde, a pretrpjeli su i veliku tragediju. Par je trebao dobiti blizance, no pri porodu im je preminuo sin, a Georgina je o strašnom gubitku progovorila u novoj sezoni svojeg popularnog doku-realityja "I am Georgina".

"Život mi je donio toliko toga u tako kratkom vremenu. Ove godine sam u trenu doživjela najbolji i najgori trenutak u životu. Veliki komad mojeg srca se odlomio i pitala sam se kako ću nastaviti dalje", Kazala je i dodala: "Odgovor se krio bliže nego što sam mislila. Pogledala sam u oči svoje djece i tamo sam vidjela jedini način da to napravim."

Uz najmlađu Bellu Esmeraldu, Ronaldo i Georgina zajedno imaju još i četverogodišnju Alanu Martin, koja je Ronaldovo prvo biološko dijete te 12-godišnjeg Cristiana Juniora i petogodišnje blizance Evu i Matea, koje su nogometašu rodile surogat-majke.

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Rita Ora i Taika Waititi - 1 Rita Ora i Taika Waititi - 2 Rita Ora i Taika Waititi - 4 Rita Ora i Taika Waititi - 6 +19 Rita Ora i Taika Waititi - 8 Celebrity Svjetski poznata Albanka malo je toga sakrila u prozirnom izdanju, a 15 godina stariji suprug nije je puštao od sebe!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Žanamari Perčić Žanamari Perčić Žanamari Perčić Žanamari Perčić +25 Žanamari Perčić Celebrity Žanamari očarala u sportskom grudnjaku sa zanimljivim prorezom, samo ona može vježbati u ovakvom izdanju!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene