Mini Gio

Ronaldova Georgina pokazala je kako je izgledala u mladosti i što je tada bila njezina strast, a njezin hobi sve je poprilično iznenadio!

Georgina Rodriguez Georgina Rodriguez Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Georgina Rodriguez Georgina Rodriguez Georgina Rodriguez Georgina Rodriguez - 1 Georgina Rodriguez - 2 Georgina Rodriguez - 3 Georgina Rodriguez Georgina Rodriguez Georgina Rodriguez Georgina Rodriguez +20 Georgina Rodriguez Galerija

Georgina Rodriguez u mladosti se bavila baletom, a toga se prisjetila starom fotografijom pa je odlučila ponovno otići u baletnu školu i prisjetiti se tih plesnih koraka.

Supruga nogometaša Cristiana RonaldaGeorgina Rodriguez pohvalila se fotografijom s baletne pozornice na kojoj je izvodila jednu od plesnih točki. 

Pogledaj i ovo Georgina Rodriguez "Georgina će se uzrujati" Fotka Ronalda i Georgine osvanula je u medijima, ali s ogromnom razlikom od originala, vidite li što su joj učinili?

Dok je bila tinejdžerica bavila se baletom, te prema tom plesu gaji neizmjernu ljubav. Fotografija iz mladih dana kojom se prisjetila kako je nekad žarila i palila podijima skupila je više od 300.000 lajkova.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio)

No, Georgina se odlučila ponovno prisjetiti svojih baletnih pokreta pa se uputila u London kako bi tamo posjetila baletnu školu. 

Ispod novog posta na kojem izvodi baletne pokrete napisala je:

"San je postao stvarnost".

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio)

Pratitelji su joj odmah uputili pregršt pozitivnih komentara:

"Wow, blistaš", "Bravo, Gio", "Omg, predobro", "Oh, kakvo savršenstvo".

U novoj sezoni svojeg popularnog doku-realityja "I am Georgina", progovorila je o gubitku djeteta:

"Život mi je donio toliko toga u tako kratkom vremenu. Ove godine sam u trenu doživjela najbolji i najgori trenutak u životu. Veliki komad mojeg srca se odlomio i pitala sam se kako ću nastaviti dalje.Odgovor se krio bliže nego što sam mislila. Pogledala sam u oči svoje djece i tamo sam vidjela jedini način da to napravim".

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Heidi Klum, Leni Klum Heidi Klum, Leni Klum Heidi Klum, Leni Klum Heidi Klum, Leni Klum +13 Heidi Klum, Leni Klum Celebrity Fotografije Heidi Klum i njene kćeri u seksi donjem rublju izazvale su podijeljene reakcije: ''Ovo nije primjereno!''

1/37 >> Pogledaji ovu galeriju Rita Ora Rita Ora Rita Ora Rita Ora +32 Rita Ora - 9 Celebrity Kao da je zafalilo materijala: Tijelo je omotala u najmanju moguću haljinu, a nije čak uspjela sve ni prekriti!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene