Ima se, može se!

Ronaldova Georgina objavila fotke iz privatnog aviona, a nikome nije promaknuo detalj od gotovo 90 tisuća kuna

Georgina Rodriguez Georgina Rodriguez Georgina Rodriguez/Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Georgina Rodriguez Georgina Rodriguez Georgina Rodriguez Georgina Rodriguez Georgina Rodriguez - 3 Georgina Rodriguez - 1 Georgina Rodriguez Georgina Rodriguez Georgina Rodriguez i Cristiano Ronaldo Georgina Rodriguez +19 Georgina Rodriguez Galerija

Georgina Rodriguez stigla je na Filmski festival u Veneciji čime se pohvalila na društvenim mrežama.

Lijepa partnerica Cristiana Ronalda, Georgina Rodriguez ni ove godine nije htjela propustiti Filmski festival u Veneciji kamo je stigla u stilu velike zvijezde te se pobrinula da o njezinu pojavljivanju svi pričaju.

Pogledaj i ovo Georgina Rodriguez Proslavila rođendan! Ronaldova Georgina ponosno istaknula svoj omiljeni adut, a onda su pale kritike: "Možeš biti puno otmjenija bez toga"

28-godišnja Georgina u Veneciju je stigla privatnim avionim čime se pohvalila i na profilu na Instagramu objavivši fotografije na kojima pozira u uskoj suknji i majici, te s luksuznom torbom čija se cijena kreće oko 85 tisuća kuna.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio)

Na crvenom se tepihu pak pojavila u glamuroznom izdanju, haljini s opakim prorezom ispod koje nije nosila grudnjak, a fotografima je pozirala sa svih strana.

Georgina se nedavno našla na udaru kritika zbog neprimjerenog izdanja u kojem je stigla u popularno portugalsko svetište Fatima. Na svojem je profilu na Instagramu objavila nekoliko fotografija iz crkve na kojima pozira u pripijenoj haljini s velikim prorezom sa stražnje strane, što se nekima baš nije svidjelo i zaključili su kako je to u potpunosti neprimjereno.

"Ne moraš nositi kameru dok se moliš i trebala bi imati više poštovanja prema sebi i crkvi te pokriti malo više tijelo. Hvala", "Zanimljivo", "Nije primjerno tako pokazivati pozadinu u crkvi", "Ovo nije bi blizu vjeri, marama na kosi i kratka suknja, pogrešno", "I u crkvi stavlja pozadinu u prvi plan", neke su od kritika koje je dobila, dok su joj drugi pisali kako je prelijepa.

Georgina se nedavno našla i na meti kritika da koristi fotošop za uređivanje fotografija koje dijeli sa svojim obožavateljima na društvenim mrežama.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene