U top formi!

Ronaldova Georgina pokazala trbuh kao dokaz da gotovo i ne izlazi iz teretane, sportski top otkrio je isklesane mišiće

Georgina Rodriguez - 3 Georgina Rodriguez - 3 Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Georgina Rodriguez - 1 Georgina Rodriguez - 2 Georgina Rodriguez Georgina Rodriguez Georgina Rodriguez Georgina Rodriguez Georgina Rodriguez Georgina Rodriguez Georgina Rodriguez Georgina Rodriguez +19 Georgina Rodriguez - 2 Galerija

Georgina Rodriguez privlači pažnju gdje god se pojavi, a to nije ni čudno kada dane i sate provodi u teretani vježbajući.

Djevojka nogometaša Cristiana Ronalda, Georgina Rodriguez javnosti je poznata po svojoj neizmjernoj ljepoti i modnim kombinacijama u kojima je uvijek glavna atrakcija. 

Pogledaj i ovo Georgina Rodriguez "Georgina će se uzrujati" Fotka Ronalda i Georgine osvanula je u medijima, ali s ogromnom razlikom od originala, vidite li što su joj učinili?

Na svom Instagram profilu rado dijeli svoje trenutke iz teretane u kojoj naporno vježba kako bi svoje tijelo dovela do apsolutnog savršenstva

Iako je nedavno rodila, svoju figuru uspjela je dovesti do top forme, a to je pokazala upravo na novoj objavi na kojoj pozira u iskoraku noseći sivi sportski komplet. Posebno je istaknula svoju raskošnu stražnjicu, a u crop topu su do izražaja došli i zategnuti trbušni mišići.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio)

"Goriš", "Savršena", "Predivna", "Ma krasna", "Top model", "Kakva forma", pisali su pratitelji.

U novoj sezoni svojeg popularnog doku-realityja "I am Georgina", progovorila je o gubitku djeteta:

"Život mi je donio toliko toga u tako kratkom vremenu. Ove godine sam u trenu doživjela najbolji i najgori trenutak u životu. Veliki komad mojeg srca se odlomio i pitala sam se kako ću nastaviti dalje.Odgovor se krio bliže nego što sam mislila. Pogledala sam u oči svoje djece i tamo sam vidjela jedini način da to napravim".

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Katarina Baban Katarina Baban Katarina Baban - 3 Katarina Baban - 4 +28 Katarina Baban - 1 Celebrity Naša glumica objavila golišavu fotku i fokus stavila na fantastičnu figuru, a otkrila je i da joj nešto baš fali!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik Ella Dvornik Ella Dvornik Ella Dvornik - 1 +27 Ella Dvornik - 3 Celebrity Ella Dvornik šokirala izgledom na novim fotkama, neki je nisu odmah prepoznali: "Ono kad više sliči na Maju Šuput!"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene