Uzbudljivo društvo!

Ronaldova Georgina stigla je u Katar pa odmah pozirala na stadionu, u navijanju joj se pridružio i jedan poznati reper

Georgina Rodriguez - 2 Georgina Rodriguez - 2 Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Georgina Rodriguez - 3 Georgina Rodriguez - 1 Georgina Rodriguez - 4 Georgina Rodriguez - 5 Georgina Rodriguez - 3 Georgina Rodriguez - 2 Georgina Rodriguez - 1 Georgina Rodriguez Georgina Rodriguez Georgina Rodriguez +19 Georgina Rodriguez - 6 Galerija

Georgina Rodriguez, partnerica Cristiana Ronalda, podijelila je prve fotografije sa Svjetskog prvenstva pa pokazala s kime prati utakmice Portugala.

Najpoznatija žena nogometaša na svijetu Georgina Rodriguez objavila je prve fotografije sa Svjetskog prvenstva u Katru.

Pogledaj i ovo Georgina Rodriguez Proslavila rođendan! Ronaldova Georgina ponosno istaknula svoj omiljeni adut, a onda su pale kritike: "Možeš biti puno otmjenija bez toga"

Lijepa Georgina pohvalila se da vjerno prati svog Cristiana Ronalda na važnim utakmicama, a zajedno s njom svog su oca i prijatelja na tribinama pratila i njihova djeca te obiteljski prijatelji.

Georgina je na utakmicu stigla u tamno plavim trapericama te svilenoj košulji u nijansama zeleno žute boje. Cijelu kombinaciju upotpunila je skupocjenim nakitom koji je bilo teško ne zamijetiti, a gornji dio kose svezala je u rep.

Njena i Ronaldova djeca imala su dresove s imenom svog oca, a posljednja fotografija pokazala je da se Georgina fotografirala i s poznatim američkim reperom Tygom, a s njima je pozirao i najstariji Cristianov sin Cristiano Jr.

Podsjetimo, Ronaldo i Georgina u travnju ove godine postali su roditelji djevojčice Belle Esmeralde, a pretrpjeli su i veliku tragediju. Par je trebao dobiti blizance, no pri porodu im je preminuo sin, a Georgina je o strašnom gubitku progovorila u novoj sezoni svojeg popularnog realityja "I am Georgina".

"Život mi je donio toliko toga u tako kratkom vremenu. Ove godine u trenu sam doživjela najbolji i najgori trenutak u životu. Veliki komad mojeg srca se odlomio i pitala sam se kako ću nastaviti dalje", kazala je i dodala: "Odgovor se krio bliže nego što sam mislila. Pogledala sam u oči svoje djece i tamo sam vidjela jedini način da to napravim."

Uz najmlađu Bellu Esmeraldu, Ronaldo i Georgina zajedno imaju još i četverogodišnju Alanu Martin, koja je Ronaldovo prvo biološko dijete, te 12-godišnjeg Cristiana Juniora i petogodišnje blizance Evu i Matea, koje su nogometašu rodile surogat-majke.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lopez sa sestrama Jennifer Lopez sa sestrama Jennifer Lopez i Ben Affleck - 4 Jennifer i Ben Affleck +15 Jennifer Lopez Celebrity Jennifer Lopez pozirala sa sestrama koje rijetko viđamo, pogledajte koliko joj nalikuju!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll i Salt Bae - 3 Ivana Knoll i Salt Bae - 1 Ivana Knoll i Salt Bae - 2 Ivana Knoll i Salt Bae - 4 +26 Ivana Knoll - 2 Celebrity Ivana Knoll veliki je uspjeh proslavila u restoranu poznatog turskog chefa koji je postao popularan zbog posebnog načina serviranja odreska!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene