Bome...

Ovakav dekolte na Georgini još nismo vidjeli, nikome nije jasno je li kriva haljina ili je nešto korigirala

Georgina Rodriguez Georgina Rodriguez Afp 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Georgina Rodriguez Georgina Rodriguez Georgina Rodriguez Georgina Rodriguez - 5 Georgina Rodriguez Georgina Rodriguez Georgina Rodriguez Georgina Rodriguez - 2 Georgina Rodriguez - 1 Georgina Rodriguez +14 Georgina Rodriguez Galerija

Georgina Rodriguez naglasila je svoje raskošno poprsje dok je prisustvovala jednoj gala večeri.

Partnerica nogometaša Cristiana RonaldaGeorgina Rodriguez, jedna je od mnogih koji su se našli na crvenom tepihu svečane ceremonije. 

Pogledaj i ovo Georgina Rodriguez Konačno pale i pohvale! Lijepa Georgina zasjenila je svog Ronalda na važnom događanju, prorez na njezinu dekolteu bacio ga je skroz u drugi plan!

No ona je privukla sve poglede na sebe u ledeno plavoj haljini sa srcolikim korzetom te dubokim prorezom na donjem dijelu. Osim što je istaknula svoje duge tamnopute noge, nitko nije mogao skrenuti pogled s njezinih bujnih grudi. 

Duga elegantna haljina sadržavala je mnoštvo blještavih detalja u plavoj boji, a prekrasna Argentinka dodatno je svoj stajling zaokružila zalizanom niskom punđom te srebrnim svjetlucajućim sandalama na petu.

Viseće naušnice i ostatak srebrnog nakita, ali i jesenske nijanse na očima dodatno su začinile cjelokupni izgled.

Nedavno je na Instagramu iznenadila svoje pratitelje u neobičnim trapericama kakve su nosile Severina i Jelena Karleuša.

Podsjetimo, Ronaldo i Georgina u travnju ove godine postali su roditelji djevojčice Belle Esmeralde, a pretrpjeli su i veliku tragediju. Par je trebao dobiti blizance, no pri porodu im je preminuo sin, a Georgina je o strašnom gubitku progovorila u novoj sezoni svojeg popularnog realityja "I am Georgina".

"Život mi je donio toliko toga u tako kratkom vremenu. Ove godine u trenu sam doživjela najbolji i najgori trenutak u životu. Veliki komad mojeg srca se odlomio i pitala sam se kako ću nastaviti dalje", kazala je i dodala: "Odgovor se krio bliže nego što sam mislila. Pogledala sam u oči svoje djece i tamo sam vidjela jedini način da to napravim."

Uz najmlađu Bellu Esmeraldu, Ronaldo i Georgina zajedno imaju još i četverogodišnju Alanu Martin, koja je Ronaldovo prvo biološko dijete, te 12-godišnjeg Cristiana Juniora i petogodišnje blizance Evu i Matea, koje su nogometašu rodile surogat-majke.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Salma Hayek - 3 Salma Hayek - 5 Salma Hayek - 7 Salma Hayek - 8 +25 Salma Hayek - 6 Celebrity Nevjerojatno raskošne obline Salme Hayek bilo je nemoguće izbjeći, istaknula ih je u vatrenoj crvenoj haljini

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić Lidija Bačić Lidija Bačić Lidija Bačić +25 Lidija Bačić Celebrity Lidija Bačić zagrijala pratitelje prizorima u seksi rublju, a otkrila je i povod: "Uskoro novi..."

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene