Imala je i ugodno društvo

Messijeva supruga privlačila je znatiželjne poglede na utakmici Argentine, pogledajte kako je navijala za supruga

Antonela Roccuzzo - 2 Antonela Roccuzzo - 2 Afp 1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Antonela Roccuzzo - 2 Antonela Roccuzzo - 1 Antonela Roccuzzo - 3 Antonela Roccuzzo - 5 Antonela Roccuzzo - 6 Antonela Roccuzzo - 1 Antonela Roccuzzo - 2 Antonela Roccuzzo - 3 Antonela Roccuzzo - 4 Antonela Roccuzzo - 5 +25 Antonela Roccuzzo - 6 Galerija

Supruga Lionela Messija Antonela Roccuzzo krala je pozornost na tribinama za vrijeme posljednje utakmice Argentine na Svjetskom prvenstvu.

Lionel Messi bio je itekako motiviran za svoju posljednju utakmicu s reprezentacijom Argentine na Svjetskom prvenstvu, a s tribina ga je vjerno bodrila njegova supruga Antonela Roccuzzo koja je uz njega na gotovo svim utakmicama.

Pogledaj i ovo Antonela Roccuzzo i Lionel Messi Victoria pobjegla u auto! Osiguranje pretuklo gosta restorana zbog lijepe supruge Lea Messija dok su oni uživali s Beckhamovima, pojavila se i snimka incidenta!

Roccuzzo je u Katru od početka Svjetskog prvenstva, a s njom su i njihova djeca, sinovi Ciro, Matteo i Thiago koji su također u dresu s tatinim prezimenom navijali za Argentinu.

Fotografi su uhvatili Antonelu u društvu obitelji i prijatelja, a ona je i sama podijelila nekoliko fotografija sa stadiona.

Nosila je kraću verziju dresa i široke traperice, a ispod majice nazirali su se njeni isklesani trbušni mišići.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Antonela Roccuzzo (@antonelaroccuzzo)

Antonela slovi za jednu od najljepših žena nogometaša, a svi već dobro znaju da romansa Messija i nje traje od njihovih tinejdžerskih dana.

Sretni par upoznao se preko Antonelina rođaka Lucasa, koji je bio Messijev najbolji prijatelj u djetinjstvu. Unatoč činjenici što je odmalena bio sramežljiv, slavni nogometaš jasno je dao do znanja da je zaljubljen u Antonelu već s devet godina. Zajedno su dugi niz godina, no javnost je za njihovu vezu saznala tek 2009.

Antonela je u Argentini studirala stomatologiju, ali odustala je od studija te se zbog Messija preselila u Barcelonu. Pokrenula je vlastitu karijeru i postala manekenka, a većinu vremena posljednjih godina provodi odgajajući njihovo troje djece te pokušava ostati dalje od svjetala reflektora.

Vjenčali su se u lipnju 2017. godine, a svoju ljubav često pokazuju na društvenim mrežama koje obiluju njihovim obiteljskim fotografijama.

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 4 +28 Maja Šuput - 5 Celebrity Maja Šuput pohvalila se blagdanskom čarolijom u svom domu, a Bloom je glavni akter priče

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Prinčevi William i Harry, Meghan Markle i Kate Middleton Kate Middleton i princ William Princ William i Kate Middleton Meghan Markle i princ Harry - 2 +27 Meghan Markle i princ Harry - 3 Celebrity Trailer Harryja i Meghan označio je početak rata kraljevskoj obitelji: ''Ovo ne može biti slučajno!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene