Povela se rasprava

Isplivala zaboravljena snimka poljupca Messija i njegove lijepe žene, i danas se svi pitaju što je to točno bilo!

Lionel Messi i Antonela Roccuzzo Lionel Messi i Antonela Roccuzzo Antonela Roccuzzo/Instagram 1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Leo Messi i Antonela Roccuzzo - 4 Leo Messi i Antonela Roccuzzo - 3 Leo Messi i Antonela Roccuzzo - 2 Leo Messi i Antonela Roccuzzo - 1 Lionel Messi, Antonela Roccuzzo Lionel Messi i Antonela Roccuzzo - 6 Lionel Messi i Antonela Roccuzzo - 5 Antonela Roccuzzo i Leo Messi (Foto: Instagram) Antonela Roccuzzo i Leo Messi (Foto: Instagram) Leo Messi i Antonela Roccuzzo (Foto: AFP) +10 Lionel Messi i Antonela Roccuzzo - 2 Galerija

Pojavila se snimka poljupca Lionela Messija i Antonele Roccuzzo koja je izazvala čuđenje njegovih obožavatelja na društvenim mrežama.

Ponajbolji svjetski nogometaši ovih su dana u središtu pažnje zbog prvenstva u Katru i prati se gotovo svaki njihov korak, a sada su se pojavile i neke davno zaboravljene snimke neke od njih.

Pogledaj i ovo Lionel Messi i Antonela Roccuzzo Prva i jedina ljubav U svoju suprugu zaljubio se još kao dječak, ponovo ih je spojila tragedija, a iako je on puno veća zvijezda, pored nje nitko ne gleda u njega!

Među njima je i Lionel Messi, točnije snimka njegova vjenčanja s Antonelom Roccuzzo iz 2017. godine, a na kojoj je svima za oko zapelo nešto neobično. Naime, svi se čude načinu na koji je nogometaš poljubio svoju mladenku, a nisu izostali ni brojni komentari tog trenutka.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SportsVille (@sportsville)

"Što je ovo bilo?", "Što Messi pokušava izvesti s jezikom", "Netko je gladan", "Na sekundu je zaboravio gdje je", "Htio joj je pojesti ruž", "Ne može se strpjeti do kreveta", "Čekao je ovaj trenutak", zaključili su njegovi obožavatelji.

Sretni par upoznao se preko Antonelina rođaka Lucasa, koji je bio Messijev najbolji prijatelj u djetinjstvu. Unatoč činjenici što je odmalena bio sramežljiv, slavni nogometaš jasno je dao do znanja da je zaljubljen u Antonelu već s devet godina. Zajedno su dugi niz godina, no javnost je za njihovu vezu saznala tek 2009.

Antonela je u Argentini studirala stomatologiju, ali odustala je od studija te se zbog Messija preselila u Barcelonu. Pokrenula je vlastitu karijeru i postala manekenka, a većinu vremena posljednjih godina provodi odgajajući njihovo troje djece te pokušava ostati dalje od svjetala reflektora.

Vjenčali su se u lipnju 2017. godine i zajedno imaju tri sina, Thiaga, Matea i Ciru.

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle sa sinom Archiejem i majkom Dorijom Ragland Meghan Markle Meghan Markle - 4 Meghan Markle - 1 +19 Meghan Markle i kralj Charles III. Celebrity Meghan Markle nakon dugo vremena pokazala sina kojeg skrivaju, evo koliko je narastao i promijenio se!

1/43 >> Pogledaji ovu galeriju Kolinda Grabar-Kitarović - 11 Kolinda Grabar-Kitarović - 10 Kolinda Grabar-Kitarović - 9 Kolinda Grabar-Kitarović - 8 +38 Kolinda Grabar-Kitarović - 7 Celebrity Kolinda se od ranog jutra s navijačima druži u Katru, pogledajte fotografije s lica mjesta pred utakmicu Hrvatske!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene