Kakva ekipa!

Kolinda se od ranog jutra s navijačima druži u Katru, pogledajte fotografije s lica mjesta pred utakmicu Hrvatske!

Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović Goran Stanzl/Pixsell 1/43 >> Pogledaji ovu galeriju Kolinda Grabar-Kitarović - 11 Kolinda Grabar-Kitarović - 10 Kolinda Grabar-Kitarović - 9 Kolinda Grabar-Kitarović - 8 Kolinda Grabar-Kitarović - 7 Kolinda Grabar-Kitarović - 6 Kolinda Grabar-Kitarović - 5 Kolinda Grabar-Kitarović - 4 Kolinda Grabar-Kitarović - 3 Kolinda Grabar-Kitarović - 2 +32 Kolinda Grabar-Kitarović - 1 Galerija

Kolinda Grabar-Kitarović snimljena je kako se druži s našim navijačima u Katru uoči utakmice hrvatske i belgijske reprezentacije na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Katru.

Bivša predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović i više je nego spremna za današnju utakmicu naše i belgijske reprezentacije, a fotografi su je snimili kako se od jutarnjih sati druži s navijačima na ulicama Dohe.

Pogledaj i ovo Kolinda Grabar-Kitarović - 3 Svi su je zaustavljali Bivša predsjednica slobodnu subotu nije propustila provesti na špici, a radila je nešto u čemu najviše uživa!

Kolinda dobro raspoložena šeće i pjeva s okupljenim navijačima koji sa sobom imaju ogromnu hrvatsku zastavu, a na sebi ponosno nosi i nogometni dres.

Bivša predsjednica postala je zvijezda Svjetskog prvenstva kada se na utakmici Hrvatske i Kanade pojavila u posavskoj narodnoj nošnji. Njezino izdanje poslužilo je i kao inspiracija domaćem brendu pića, pa je Kolinda postala Pipi djevojka.

"Zamišljam iduće kolo i boli me Pipi", stoji kraj ilustracije Kolinde u narodnoj nošnji koja je odmah postala hit na Instagramu.

Kolinda je svoj modni odabir objasnila za Dnevnik Nove TV prije odlaska u Katar.

"Dress code na svečanoj platformi dopušta svečano odijelo ili traditional attire, odnosno narodnu nošnju. Inače, takvo je pravilo i u diplomaciji. Narodna nošnja veoma je prihvaćen način odijevanja u svečanim prigodama. Tako ćete me vidjeti u tipičnim hrvatskim i crveno-bijelim kombinacijama odijela i nošnji ili njezinim kombinacijama, što je i izvrsna promocija Hrvatske. Uostalom, zašto se uklopiti kada se možete istaknuti? To vrijedi i za države i za pojedince", kazala je.

Još jedno izdanje u kojem je u Katru privukla pažnju je košulja brenda Luois Vuitton s uzorkom bijelo-crvenih kvadratića, a najavila je da će na utakmici Hrvatske i Belgije u četvrtak nositi dres.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Milena Lasić - 2 Milena Lasić Milena Lasić - 1 Milena Lasić +15 Frano i Milena Lasić Celebrity Lijepa supruga Frane Lasića podijelila dio slavljeničke atmosfere iz njihova doma, vidi se da je pazila na baš svaki detalj

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Bloom i Nenad Tatarinov - 2 Bloom i Nenad Tatarinov - 3 Bloom i Nenad Tatarinov - 1 Maja Šuput - 1 +26 Maja Šuput Celebrity Šuput objavila video u kojem se Bloom i Nenad igraju u luksuznom stanu, pažnju ukrali detalji prostranog dnevnog boravka

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene