Sve je pojasnila!

Kolinda je nošnju zamijenila zanimljivom košuljom, koja je postala glavna tema društvenih mreža, a evo zašto je baš nju odabrala za navijanje!

Kolinda Grabar Kitarović Kolinda Grabar Kitarović Goran Stanzl/PIXSELL 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Kolinda Grabar-Kitarović - 4 Kolinda Grabar-Kitarović - 5 Kolinda Grabar-Kitarović - 1 Kolinda Grabar-Kitarović - 2 Kolinda Grabar-Kitarović - 3 Kolinda Grabar-Kitarović - 4 Kolinda Grabar-Kitarović - 3 Kolinda Grabar-Kitarović - 2 Kolinda Grabar-Kitarović - 1 Kolinda Grabar-Kitarović - 13 +21 Kolinda Grabar-Kitarović - 12 Galerija

Kolinda Grabar-Kitarović plijenila je pozornost modnim odabirom na utakmici Brazila i Švicarske na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Katru, a sada je pojasnila i što ju je motiviralo za zanimljivu kombinaciju.

Naša bivša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović nikako nije htjela propustiti Svjetsko nogometno prvenstvo u Katru, a već se od prvog pojavljivanja na tribinama stadiona našla u centru pozornosti.

Pogledaj i ovo Kolinda Grabar-Kitarović važno je biti na oprezu! Kolinda Grabar-Kitarović upozorila fanove na opasnost koja sve češće vreba u današnje vrijeme: ''Ne nasjedajte!''

Kolinda je tako na utakmici Hrvatske i Kanade naše reprezentativce došla bodriti u posavskoj narodnoj nošnji, a u tom izdanju posebno je oduševila predsjednika FIFA-e Giannija Infantina, koji ju je došao pozdraviti i zagrliti.

Dodatnu je pažnju privukla na utakmici Brazila i Švicarske, i to zahvaljujući košulji s motivom crveno-bijelih kvadratića modnog brenda Louis Vuitton, a svoj je izbor pojasnila na profilu na Instagramu.

"U spomen na legendarnog dizajnera Virgila Abloha, velikog zaljubljenika u Hrvatsku i Vatrene, koji je preminuo točno na današnji dan prije godinu dana, nosila sam njegovu košulju, nadahnutu hrvatskim kvadratićima. Hvala mu na tom predivnom poklonu!" napisala je Kolinda uz fotografiju koju je objavila.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kolinda Grabar-Kitarović (@kolinda_gk)

"Naša kraljica", "Bravo", "Kraljica moja i ljepotica, Hrvatskoj sreću donijela, ponosna sam što si bila moja predsjednica", "Ruža hrvatska", "Najbolja", "Bože, kako ste vi lijepi", "Jao ljepotice", komentari su njezinih pratitelja.

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Britney Spears - 3 Britney Spears - 1 Britney Spears - 2 Britney Spears +13 Britney Spears Celebrity Britney zgrozila novim bizarnim objavama: Gola se izvijala u kadi, a onda je psovkama zasula slavnu zvijezdu!

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Kaley Cuoco - 7 Kaley Cuoco - 6 Kaley Cuoco - 5 Kaley Cuoco - 3 +24 Kaley Cuoco - 2 Celebrity Omiljena glumica tek je nedavno podijelila vijesti o trudnoći, a sad se pohvalila već povećim trbuhom!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene