Veliko iščekivanje!

Omiljena glumica tek je nedavno podijelila vijesti o trudnoći, a sad se pohvalila već povećim trbuhom!

Kaley Cuoco Kaley Cuoco Profimedia 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Kaley Cuoco - 7 Kaley Cuoco - 6 Kaley Cuoco - 5 Kaley Cuoco - 3 Kaley Cuoco - 2 Kaley Cuoco - 1 Kaley Cuoco Kaley Cuoco - 10 Kaley Cuoco - 9 Kaley Cuoco - 8 +18 Kaley Cuoco - 7 Galerija

Kaley Cuoco prvi je put pokazala trudnički trbuščić te dokazala da ni kao trudnica ne miruje, već uživa u vježbanju i navijanju.

Zvijezda serije ''Teorija velikog praska'' Kaley Cuoco prvi je put pokazala svoj trudnički trbuščić na društvenim mrežama.

Pogledaj i ovo Kaley Cuoco - 2 Iznenađenje! Poslije niza nesretnih ljubavi, napokon je pronašla onog pravog i godinu od razvoda objavila sretnu vijest!

Uoči svog 37. rođendana glumica je podijelila niz priča na Instagramu na kojima navija sa svojom obitelj za jedan američki klub, a onda se pohvalila i da će njezina beba imati svoj navijački bodi s brojem 26.

Osim toga, Kaley je podijelila fotografije na kojima puše svjećice na torti, a na kojima se ističe njezin trbuh, a potom je pokazala i kako vježba u teretani u kratkom topiću.

Podsjetimo, sretne vijesti glumica je podijelila u listopadu ove godine, a djevojčicu očekuje s partnerom Tomom Pelphreyjem.

''Beba curica stiže 2023.! Blagoslovljena i presretna!'' napisala je Kaley uz fotografije.

Vijest o trudnoći stigla je pomalo iznenadno s obzirom na to da se glumica prošle godine rastala od svojega drugog supruga Karla Cooka.

Kaley je samo nekoliko sati nakon objave da je njezinu braku došao kraj na sudu u Los Angelesu podnijela i službene papire za razvod.

Kaley i Karl vezu su započeli 2016., a u studenom sljedeće godine objavili su zaruke. Vjenčali su se u lipnju 2018., a zanimljivo je da tijekom prve dvije godine braka nisu živjeli skupa.

Razlog tome bio je što su čekali da bude gotova njihova kuća iz snova u koju su se uselili u travnju 2020. godine, no čini se da nisu dugo izdržali pod istim krovom.

Prije njega ljubila je kolegu iz serije u kojoj se proslavila, glumca Johnnyja Galeckog, a iza sebe već ima i jedan propali brak s relativno nepoznatim tenisačem Ryanom Sweetingom koji joj je ostavio gorak okus u ustima.

"Moj bivši muž u potpunosti mi je uništio značenje riječi 'brak' i on je kriv za razvod jer to nije bila osoba u koju sam se zaljubila. Udala sam se za čovjeka koji se u potpunosti promijenio te sam mislila kako se više nikada neću udati", izjavila je jednom prilikom.

Ryan ju je zaprosio nakon što su zajedno bili samo tri mjeseca, a već tri mjeseca kasnije stali su pred oltar. U braku su bili 20 mjeseci. Ryan je u međuvremenu postao ovisnik o tabletama protiv bolova, a i neprestano je tulumario s prijateljima, što glumica više nije željela tolerirati.

Kaley je svima najpoznatija po ulozi u sitcomu ''Teorija velikog praska''.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Magdalena Keškić Magdalena Keškić Magdalena Keškić Magdalena Keškić +25 Magdalena Keškić Zanimljivosti Naša mlada navijačica zanimljivog izgleda privukla je pažnju u Katru, evo tko je djevojka koju na Instagramu prati gotovo 300 tisuća ljudi!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Kolinda Grabar-Kitarović - 4 Kolinda Grabar-Kitarović - 5 Kolinda Grabar-Kitarović - 2 Kolinda Grabar-Kitarović - 1 +27 Kolinda Grabar-Kitarović - 3 Celebrity Bivša predsjednica na Svjetskom prvenstvu došla bodriti i druge države, a od prepoznatljivih simbola Hrvatske ni sada nije odustala!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene