Poslije šoka mir!

Zbog bivšeg muža mislila je da se više nikad neće udati, ali onda se pojavila njezina srodna duša

Kaley Cuoco (Foto: Profimedia) Kaley Cuoco (Foto: Profimedia) Profimedia 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Kaley Cuoco (Foto: Profimedia) Kaley Cuoco i Karl Cook (Foto: Instagram) Kaley Cuoco i Karl Cook (Foto: Instagram) Kaley Cuoco Johnny Galecki (Foto: Getty) Kaley Cuoco bivši muž (Foto: Profimedia) Kaley Cuoco muž (Foto: Getty) Kaley Cuoco (Foto: Getty) Kaley Cuoco i Johnny Galecki (Foto: AFP) +0 Kaley Cuoco i Ryan Sweeting (Foto: AFP) Galerija

Radi se o glumici Kaley Cuoco, koja je na malim ekranima utjelovila vrckavu Penny.

Ona je omiljena "djevojka iz susjedstva", koja je svjetsku slavu stekla u seriji "Teorija velikog praska".

Pogledaj i ovo showbuzz glumica će biti ljuta U usporedbi s njom je siromašan, pa traži alimentaciju nakon razvoda

Radi se o 33-godišnjoj glumici Kaley Cuoco, koja je u spomenutoj seriji utjelovila vrckavu Penny, a njezina ljubav s malih ekrana postala je prava u stvarnom životu.

Naime, Kaley se tijekom snimanja serije zaljubila u glumca Johnnyja Galeckog, koji joj je glumio dečka i u seriji. Ljubav je potrajala dvije godine, do prosinca 2009. godine. Ipak, par je ostao u bliskim odnosima, zbog čega su ih obožavatelji zavoljeli još više.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kaley Cuoco (@kaleycuoco) on

U listopadu 2011. godine zaručila se za stručnjaka za liječenje ovisnosti Josha Resnika, no u ožujku 2012. godine par je prekinuo.

Ipak, najzanimljiviju ljubavnu vezu glumica je imala s relativno nepoznatim tenisačem Ryanom Sweetingom, s kojim se zaručila u rujnu 2013. godine nakon tri mjeseca veze. Također, sportaš se gotovo uselio u njezinu vilu nakon prvog spoja, a unatoč zabrinutosti prijatelja i obitelji, glumica se udala na Novu godinu u Kaliforniji nakon 6 mjeseci veze. Ryan je u međuvremenu postao ovisnik o tabletama protiv bolova, a i neprestano je tulumario s prijateljima, što glumica više nije željela tolerirati.

No pravi šok uslijedio je tek nakon podnošenja zahtjeva za razvod, kada je dotični zatražio alimentaciju od bivše supruge. Iako glumica nema nikakvih financijskih problema, nije joj padalo na pamet bogatstvo dijeliti sa suprugom. Tenisač je iz braka ipak izišao u plusu jer mu je dala 165 tisuća dolara "odštete", platila mu je troškove dvojice privatnih trenera u iznosu od 195 tisuća dolara te je smio zadržati sve darove.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kaley Cuoco (@kaleycuoco) on

Kako je sama otkrila kasnije, zbog Ryana je mislila kako se više nikada neće udati, no to je mišljenje promijenio njezin sadašnji suprug, pripadnik bogate njujorške obitelji te, kao i ona, veliki zaljubljenik u konje, Karl Cook, s kojim se vjenčala početkom srpnja 2018. godine u konjušnici.

Podsjetimo, Karl ju je zaprosio na njezin 32. rođendan, a na snimci koja je obišla svijet plavokosa glumica plakala je nekoliko minuta od sreće i uzbuđenja. Par je i dalje u sretnom braku bez ikakva skandala, no glumica je nedavno viđena sama pri dolasku u jedan studio u Los Angeles.

Prije toga je uzela malo vremena za kavu i pisanje poruka, a bilo ju je lijepo vidjeti s obzirom na to da od svojih televizijskih početaka ne voli previše privlačiti pažnju. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene