Vjerna navijačica

Bivša predsjednica na Svjetskom prvenstvu došla bodriti i druge države, a od prepoznatljivih simbola Hrvatske ni sada nije odustala!

Kolinda Grabar-Kitarović - 4 Kolinda Grabar-Kitarović - 4 Pixsell 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Kolinda Grabar-Kitarović - 4 Kolinda Grabar-Kitarović - 5 Kolinda Grabar-Kitarović - 2 Kolinda Grabar-Kitarović - 1 Kolinda Grabar-Kitarović - 3 Kolinda Grabar-Kitarović - 1 Kolinda Grabar-Kitarović - 2 Kolinda Grabar-Kitarović - 3 Kolinda Grabar-Kitarović - 13 Kolinda Grabar-Kitarović - 12 +21 Kolinda Grabar-Kitarović - 11 Galerija

Kolinda Grabar-Kitarović ponovno je krala pozornost na tribinama Svjetskog prvenstva, a ni na utakmici drugih država nije odustala od hrvatskih obilježja.

Bivša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović na Svjetskom prvenstvu prati i utakmice drugih država, a danas se pojavila na duelu Brazila i Švicarske.

Pogledaj i ovo Kolinda Grabar-Kitarović važno je biti na oprezu! Kolinda Grabar-Kitarović upozorila fanove na opasnost koja sve češće vreba u današnje vrijeme: ''Ne nasjedajte!''

Kolinda je za tu utakmicu odjenula zanimljivu košulju s hrvatskom šahovnicom i prepoznatljivim kockicama, a kombinirala ju je s bijelim hlačama.

U posebnoj loži predsjednica se rukovala s domaćinima, a dobila je posebno mjesto i na toj utakmici.

Bivša predsjednica bodrila je i Vatrene na njihovoj drugoj utakmici, a na tribinama je ukrala svu pozornost u posavskoj narodnoj nošnji.

Evo kako je ona objasnila svoj neobični modni odabir:

"Dress code na svečanoj platformi dopušta svečano odijelo ili traditional attire, odnosno narodnu nošnju. Inače, takvo je pravilo i u diplomaciji. Narodna nošnja veoma je prihvaćen način odijevanja u svečanim prigodama. Tako ćete me vidjeti u tipičnim hrvatskim i crveno-bijelim kombinacijama odijela i nošnji ili njezinim kombinacijama, što je i izvrsna promocija Hrvatske", kazala je Kolinda za Dnevnik Nove TV prije odlaska u Katar te dodala: "Uostalom, zašto se uklopiti kada se možete istaknuti? To vrijedi i za države i za pojedince."

Kolinda se prije utakmice javila iz Dohe na svojem Instagramu objavivši fotografije s hrvatskim navijačima, a u pričama je podijelila i video u kojem svi skupa pjevaju "Kome bi šumilo more moje sinje".

Bivša predsjednica zbog posla je morala propustiti prvu utakmicu Vatrenih na Svjetskom prvenstvu, ali ni tada ih nije zaboravila podržati na društvenim mrežama.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Magdalena Keškić Magdalena Keškić Magdalena Keškić Magdalena Keškić +25 Magdalena Keškić Zanimljivosti Naša mlada navijačica zanimljivog izgleda privukla je pažnju u Katru, evo tko je djevojka koju na Instagramu prati gotovo 300 tisuća ljudi!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll - 5 +25 Ivana Knoll - 6 Celebrity Našu najseksi navijačicu svjetski fotografi u Katru prate u stopu, a sada im je pozirala u najmanjem mogućem bikiniju: "Ne boji se uhićenja"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene