stigla je!

Kolinda Grabar-Kitarović u Katru zapjevala s hrvatskim navijačima i objavila video: "Zvijezda dana!"

Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović +19 Kolinda Grabar-Kitarović Galerija

Kolinda Grabar-Kitarović na svojem profilu na Instagramu javila se iz Katra gdje je otišla navijati za Hrvatsku na utakmici protiv Kanade.

Bivša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović stigla je u Dohu podržati Vatrene na Svjetskom prvenstvu.

Pogledaj i ovo Kolinda Grabar-Kitarović - 3 Svi su je zaustavljali Bivša predsjednica slobodnu subotu nije propustila provesti na špici, a radila je nešto u čemu najviše uživa!

Uoči utakmice Hrvatske i Kanada javila se na svojem profilu na Instagramu gdje je objavila galeriju fotki iz glavnog grada Katra.

"Sjajna atmosfera na Souq Waqifu s nogometnim fanovima iz cijelog svijeta. Na terenu se borimo, ali cijelo vrijeme slavimo prijateljstvo! Kako je divno osjećati se ovako sigurnim i dobrodošlim! Hvala za prijateljstvo i podršku Hrvatskoj!" napisala je Kolinda, a u pričama na Instagramu objavila je i video u kojem s hrvatskim navijačima pjeva "Kome bi šumilo more moje sinje".

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Kolinda Grabar-Kitarović (@kolinda_gk)

"Naprijed Hrvatska", "Donosiš im sreću", "Lijepa Kolinda", "Zvijezda dana", pisali su joj oduševljeni pratitelj.

Kolinda je zbog posla morala propustit prvu utakmicu Vatrenih na Svjetskom prvenstvu, ali ni tada ih nije zaboravila podržati na društvenim mrežama.

Poznato je i da je za Katar pripremila posavsku narodnu nošnju na kojoj dominiraju bijela i crvena boja, , a evo kako je objasnila neobičan modni odabir:

"Dress code na svečanoj platformi dopušta svečano odijelo ili traditional attire, odnosno narodnu nošnju. Inače, takvo je pravilo i u diplomaciji. Narodna nošnja veoma je prihvaćen način odijevanja u svečanim prigodama. Tako ćete me vidjeti u tipičnim hrvatskim i crveno-bijelim kombinacijama odijela i nošnji ili njezinim kombinacijama, što je i izvrsna promocija Hrvatske", kazala je Kolinda za Dnevnik Nove TV te dodala: "Uostalom, zašto se uklopiti kada se možete istaknuti? To vrijedi i za države i za pojedince."

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Hana Huljić i Petar Grašo - 1 Hana Huljić i Petar Grašo - 2 Hana Huljić i Petar Grašo - 3 Hana Huljić i Petar Grašo - 4 +13 Hana Huljić i Petar Grašo - 5 Celebrity Petar Grašo snimljen u nježnim trenucima s kćerkicom Albom, nije ju ispuštao iz naručja u izlasku sa suprugom Hanom!

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Beals - 1 Jennifer Beals - 2 Jennifer Beals - 3 Jennifer Beals - 4 +15 Jennifer Beals - 1 Nekad i sad Pamtimo je kao seksi plesačicu iz kultnog filma, a nevjerojatno je kako izgleda 40 godina kasnije!

Tijekom posljednjeg Svjetskog prvenstva u Rusiji Kolinda je još obnašala predsjedničku funkciju, a tada je žustro bodrila Vatrene i mnogi još dobro pamte scene kada je u suzama i po pljusku s našim nogometašima proslavila njihov srebrni uspjeh.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene