Buran ljubavni život

Tko je srpska pjevačica koju povezuju s našim tenisačem Bornom Ćorićem? Iza nje su već 3 braka, pogledajte njezine fotografije!

Kaya Ostojić Kaya Ostojić Instagram 1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Katarina Ostojić Kaya - 8 Katarina Ostojić Kaya - 7 Katarina Ostojić Kaya - 6 Katarina Ostojić Kaya - 5 Katarina Ostojić Kaya - 4 Katarina Ostojić Kaya - 3 Katarina Ostojić Kaya  - 2 Katarina Ostojić Kaya - 1 Katarina Ostojić Kaya - 8 Katarina Ostojić Kaya - 7 +5 Katarina Ostojić Kaya - 5 Galerija

Ovo je atraktivna Srpkinja Katarina Ostojić Kaya koja je navodno osvojila srce još jednog našeg Hrvata sportaša Borne Ćorića.

Regionalnim medijima brzo se proširila vijest kako je mladi tenisač Borna Ćorić u vezi s novom ljepoticom koja je od njega starija 13 godina.

Pogledaj i ovo Borna Ćorić, Marko Babić Težak rastanak Borna Ćorić shrvan zbog gubitka prijatelja, oprostio se od njega dirljivom objavom: "Hvala ti što si bio uz mene u dobrim i lošim vremenima"

Ekskluzivne fotografije podijelio je srpski Kurir, a na njima je očita kemija koja, prema pisanju srpskih medija, plamti već nekoliko tjedana.

A tko je atraktivna crnka? Katarina Ostojić Kaya 39-godišnja je srpska pjevačica koja već godinama gradi uspješnu glazbenu karijeru.

Ova ljepotica iza sebe ima već tri razvoda braka, a medije često puni i usporedbom sa svojom 19-godišnjom kćerkom jer na fotografijama izgledaju kao da su sestre. 

Kaya se za prvog supruga Nikolu Dragojlovića udala s 19 godina i s njim dobila kćer Nikolinu. Međutim, ljubav nije dugo trajala, a kćerku je Kaya odgojila uz pomoć svojih roditelja. Zatim se 2009. vjenčala s košarkašem Urošem Duvnjakom, a razveli su se već krajem 2010. godine. Treći suprug joj je bio DJ Junior Jack od kojeg se razvela nakon pet godina braka i to navodno zbog našeg nogometaša.

"Vito i ja rastali smo se na miran način, sporazumno, jer je ljubav između nas prestala. Nije bilo nikakvih skandala, preljuba i nikakva trećeg lica. Mi smo normalni ljudi i na taj smo način i prekinuli našu zajednicu, i jako me pogađa kad pročitam sve laži koje se danima pišu o nama. Dakle, bez bilo kakvih skandala i dostojanstven kraj. Sada bih voljela nastaviti s normalnim životom i vratiti se glazbi. Hvala", napisala je tada na društvenim mrežama.

Iako je ona tvrdila da nema treće osobe, Blic se raspisao da je razlog razvoda Mateo Pavlović, hrvatski nogometaš, a šuškanja su se kasnije ipak pokazala istinitima.

Kaya i Mateo prošle su godine navodno trebali stati i pred oltar, a tri godine živjeli su zajedno u Francuskoj.

Međutim, ne zna se točno kada su prekinuli, a lijepa Kaya već je pronašla utjehu u zagrljaju mlađahnog Borne.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by K A Y A (@kaya_ostojic)

Kaya slovi za jednu od najljepših Srpkinja, a jednom je prilikom rekla čega se u životu najviše boji.

"Jedino čega se bojim vezano za starost jest bespomoćnost, tako da samo da Bog da dobro zdravlje i za mene strahovi ne postoje", ispričala je u intervjuu.

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Sasha Obama - 1 Sasha Obama - 4 Sasha Obama - 2 Sasha Obama - 3 +12 Sasha Obama - 1 Celebrity Mlađa kći Baracka Obame prošetala se u golišavom izdanju, frajeri su se okretali za njom!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Novak i Jelena Đoković - 7 Novak i Jelena Đoković - 6 Novak i Jelena Đoković - 5 Novak i Jelena Đoković - 4 +27 Novak i Jelena Đoković - 3 Celebrity Pogledajte luksuznu vilu Novaka Đokovića koja svojom veličinom ostavlja bez teksta, tenisač je pazio na svaki detalj!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene