Od djevojčice do komada

Mlađa kći Baracka Obame prošetala se u golišavom izdanju, frajeri su se okretali za njom!

Sasha Obama - 5 Sasha Obama - 5 Profimedia 1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Sasha Obama - 1 Sasha Obama - 4 Sasha Obama - 2 Sasha Obama - 3 Sasha Obama - 1 Sasha Obama - 2 Sasha i Malia Obama - 1 Sasha i Malia Obama - 2 Sasha i Malia Obama - 3 Sasha Obama (Foto: Twitter) +6 Sasha Obama (Foto: Twitter) Galerija

Sasha Obama snimljena je u topiću koji otkriva trbuh i ispod kojeg nije nosila grudnjak.

Sasha Obama bila je djevojčica za vrijeme predsjedničkog mandata svojeg oca Baracka Obame, a danas joj je 21 godina i izrasla je u pravog komada.

Pogledaj i ovo showbuzz Prestižni fakultet RODITELJSKIM STOPAMA Malia Obama upisat će Harvard, ali prvo će pauzirati godinu dana

Paparazzi su je ovaj tjedan ulovili na benzinskoj crpki u Los Angelesu, zatim i u šetnji gradom, a za izlazak je odabrala opušteni, ali i poprilično golišavi stajling.

Nosila je bijeli topić koji otkriva trbuh i ispod nije imala grudnjak, a kombinirala ga je sa sivom duksericom i širokim trapericama. U ovom izdanju nije privukla pozornost samo paparazzima, već su se za njom na ulici okretali i frajeri.

Sasha inače trenutačno studira na Sveučilištu Southern California, a praznike je provela s obitelji na Havajima. Poznato je i da je u vezi s četiri godine starijim Cliftonom Powellom, o kojem se zna i da je uspješan košarkaš, zbog čega je dobio košarkašku stipendiju za studij u Santa Barbari.

Osim Sashe, Barack i Michelle Obama imaju i 24-godišnju kćer Mailiju.

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Borna Ćorić i Nikola Anđelić Borna Ćorić Borna Čorić Borna Čorić +17 Katarina Ostojić Kaya - 8 Celebrity Naš tenisač Borna Ćorić ljubi 13 godina stariju srpsku pjevačicu? U medijima izašle njihove zajedničke prisne fotografije!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 5 +26 Maja Šuput Celebrity Maja predivnom obiteljskom fotografijom najavila povratak kući, Bloom obara slatkoćom: ''Zadnji đir i idemo doma''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene