Sretni par

Mlađa kći Baracka Obame sretno je zaljubljena, dečko je sin poznatog američkog glumca, ali njegova karijera ide u drugom smjeru

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Mlađa kći Baracka Obame Sasha Obama konačno je javnosti pokazala svog dečka Cliftona Powella koji je već uspješan košarkaš, pisac i redatelj.

Mlađa Obamina kćer Sasha konačno je pronašla ljubav, a sretnik koji ljubi kćer bišeg predsjednika je 24-godišnji Clifton Powell Jr.

Pogledaj i ovo showbuzz Urnebesan je! CIJELI SVIJET SE SMIJE! Obama imitirao svoje kćeri i oduševio!

Sasha Obama, 20-godišnja kći Baracka i Michelle Obame svoj privatni život rijetko dijeli s javnošću, baš kao i njezina starija sestra Malia (23).

Međutim, Michelle Obama je nedavno gostovala u showu Ellen Degeneres te priznala da Sasha ima dečka, iako nije otkrila tko je i čime se bavi.

''Prije su bile zaljubljene u pop bendove. Sad obje imaju dečke i stvaran život'', rekla je Michelle.

Od kad se vijest proširila, Sasha je viđena u šetnji s Cliftonom u Los Angelesu, a šuška se da je njihova veza započela nakon što se Sasha sa sestrom Maliom preselila na zapadnu obalu Amerike, kako piše Daily Mail koji je objavio i njihove fotografije.

Malia je tamo dobila posao scenaristice za novi projekt Amazona pa su se ona i sestra odlučile za zajednički život.

Malia je u vezi još od 2017. godine Britom Roryjem Farquharsonom s kojim se upoznala na Harvardu, a Brit je na Harvard došao iz bogate britanske obitelji.

Čini se kako su oba Obamina zeta sportski motivirana. Brit se profesionalno bavio ragbijem dok je novi Sashin dečko uspješan košarkaš zbog čega je dobio i košarkašku stipendiju za studij u Santa Barbari.

Clifton je dobio ime po ocu koji je poznati američki glumac i koji je htio da njegov sin bude jedino košarkaš, međutim, Cliffton Jr. odlučio je da se želi baviti filmom te je nakon godinu dana odselio iz Santa Barbare.

Kao producent i redatelj, snimio je nekoliko reklama za poznate američke kompanije Peloton, Nike i za National Football League, a u svom opisu na internetskoj stranici piše kako je počeo pisati i scenarije i za televiziju.

Sasha je prošle godine odlučila napustiti studij u Michiganu i prebacila se na tečaj na sveučilištu u Južnoj Karolini.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Žanamari Perčić - 1 +0 In Magazin: Žanamari Perčić - 3 Celebrity Jedna od najseksi Hrvatica skinula se u bikini i pohvalila utegnutim tijelom, a rijetki će njezin video pogledati samo jednom!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene