Na jesen na fakultet

Fotografije o kojima se priča: Djevojčica iz Bijele kuće postala je pravi komad, a ima i dečka

Sasha Obama (Foto: Twitter) Sasha Obama (Foto: Twitter) Twitter 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Sasha Obama (Foto: Twitter) Sasha Obama (Foto: Twitter) Sasha Obama (Foto: Getty) Obitelj Obama (Foto: AFP) Obitelj Obama (Foto: AFP) Obitelj Obama (Foto: AFP) Barack i Sasha Obama (Foto: Getty) Sasha Obama (Foto: Getty) Sasha Obama (Foto: Getty) +0 Malia Obama (Foto: Profimedia) Galerija

Sasha Obama danas ima 17 godina i na jesen kreće na fakultet.

Sjećate se Malije i Sashe Obame?

Pogledaj i ovo Malia Obama odrasle su Pamtimo ih kao slatke kćeri bivšeg predsjednika, a sada pohode razuzdane zabave za koje se vole i malo razgolititi!

Radi se o kćerima bivšeg američkog predsjednika Baracka Obame i njegove supruge Michelle koje su bile djevojčice u vrijeme kada je njihov tata po prvi put izabran za predsjednika davne 2009. godine.

Upravo zato, internet je ostao u šoku kada su na Twitteru osvanule nove fotografije danas 17-godišnje Sashe s maturalne zabave na kojoj je pokazala kako je odrasla u zanosnu djevojku.

Mlađa kći bivšeg predsjedničkog para za tu je večer izabrala dugu, satensku haljinu u crnoj boji s nešto višim prorezom, jači make-up na očima te zlatni, decentni nakit, dok je njezina pratnja nosila klasično, crno odijelo.

Fotografije je na Twitteru objavio rođak od Sashinog pratitelja, a one su se društvenim mrežama proširila brzinom munje.

Sasha bi na jesen trebala krenuti na fakultet, no još uvijek nije poznato za koji se odlučila. Njezina 20-godišnja sestra Malia studira na Harvardu

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Gabriel Diniz (Foto: Instagram) Gabriel Diniz (Foto: Instagram) Gabriel Diniz (Foto: Instagram) Gabriel Diniz (Foto: Instagram) +1 Gabriel Diniz (Foto: Instagram) Celebrity 28-godišnja pop-zvijezda tragično preminula u stravičnoj avionskoj nesreći: Krenuo je na slavlje svoje djevojke...

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene