Topla dobrodošlica

Ronaldova Georgina objavila prvu fotku iz novog doma, pogledajte prizor koji je u 24 sata lajkalo više od 2,5 milijuna ljudi

Georgina Rodriguez - 2 Georgina Rodriguez - 2 Georgina Rodriguez/Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Georgina Rodriguez - 3 Georgina Rodriguez - 1 Georgina Rodriguez - 3 Georgina Rodriguez - 1 Georgina Rodriguez - 5 Georgina Rodriguez - 1 Georgina Rodriguez - 6 Georgina Rodriguez Georgina Rodriguez Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez - 1 +19 Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez - 3 Galerija

Georgina Rodriguez objavila je prvu fotografiju iz Saudijske Arabije i dobila milijune lajkova od svojih obožavatelja, kao i brojne poruke dobrodošlice.

Lijepa partnerica Cristiana Ronalda, 28-godišnja Georgina Rodriguez, na svojem je profilu na Instagramu objavila prvu fotografiju iz novog doma u Saudijskoj Arabiji, kamo se obitelj preselila nakon što je on potpisao novi ugovor s klubom Al Nassr.

Pogledaj i ovo Georgina Rodriguez imali su i poseban zahtjev Ronaldo i Georgina s djecom uživali u zimskoj idili, koju su im omogućili Hrvati: "Drago nam je što smo joj upravo mi ostvarili tu veliku želju"

Georgina je s milijunima svojih pratitelja podijelila preslatku fotografiju na kojoj su njezina i Ronaldova kći Bella Esmeralda i sin Mateo, kojeg im je rodila surogat majka.

"Ljubav", napisala je u opisu, a objavu joj je u 24 sata lajkalo više od 2,5 milijuna ljudi.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio)

Uz to je objavila i fotografiju na kojoj pozira u seksi sportskom izdanju, kao i fotografiju iz privatnog luksuznog aviona.

"Predivno", "Kako lijepo", "Dobrodošli u Saudijsku Arabiju", "Predivna si dama", "Top", "Bijela boja ti lijepo stoji", "Ljepotica", samo su neki od komentara koje je dobila.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus Nives Celzijus Nives Celzijus - 1 Ecija Belošević i Nives Celzijus - 4 +25 Nives Celzijus Celebrity Nives pozirala u grudnjaku s neobičnim izrezima, čipkasti kompletić rublja nekima je bio umalo previše!

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Zlatan Ibrahimović Zlatan Ibrahimović Zlatan Ibrahimović Zlatan Ibrahimović +11 Zlatan Ibrahimović Celebrity Isklesani Ibrahimović opet je glavna atrakcija na plaži, a ne može mu se nadiviti ni njegova 11 godina starija partnerica!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene