Neki se ne slažu

Georgina objavila preslatku fotografiju Ronalda i njihove kćeri, a on tvrdi da je malena isti on

Georgina Rodriguez i Cristiano Ronaldo - 2 Georgina Rodriguez i Cristiano Ronaldo - 2 Georgina Rodriguez/Instagram 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Georgina Rodriguez i Cristiano Ronaldo - 1 Georgina Rodriguez i Cristiano Ronaldo - 3 Georgina Rodriguez - 1 Georgina Rodriguez - 2 Georgina Rodriguez - 1 Georgina Rodriguez Georgina Rodriguez - 7 Georgina Rodriguez - 6 Georgina Rodriguez - 3 Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez - 1 +22 Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez - 3 Galerija

Georgina Rodriguez objavila je na Instagramu fotografiju kćeri i Cristiana Ronalda koja je dosad prikupila više od šest milijuna lajkova.

Partnerica jednog od najuspješnijih nogometaša današnjice Cristiana Ronalda, lijepa Georgina Rodriguez objavila je na svom profilu na Instagramu preslatku fotografiju kojom je rastopila obožavatelje.

Pogledaj i ovo Georgina Rodriguez imali su i poseban zahtjev Ronaldo i Georgina s djecom uživali u zimskoj idili, koju su im omogućili Hrvati: "Drago nam je što smo joj upravo mi ostvarili tu veliku želju"

29-godišnja Georgina podijelila je fotografiraju na kojoj Cristiano pozira s njihovom najmlađom kćeri Esmeraldom, a svi su zaključili kako mu neodoljivo nalikuje, s čime se i on složio.

"Bella Esmeralda. Taj pogled, tako snažan i nježan koji ti je Bog dao. Volim te", napisala je Georgina uz objavu, Cristiano je dodao komentar "Ista kao tata. Moja ljubav".

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Georgina Rodríguez (@georginagio)

"Kako je slatka", "Predivni su", "Anđeo", "Ma slatkica", "Jako je lijepa", "Koliko ljubavi", "Kopija vas dvoje", "Ista je tata", "Mini Georgina", komentari su pratitelja koji su podijeljena mišljenja oko teme kome malena nalikuje.

Ronaldo i Georgina zajedno imaju najmlađu djevojčicu Bellu Esmeraldu i četverogodišnju Alanu Martin, koja je Ronaldovo prvo biološko dijete, te 12-godišnjeg Cristiana Juniora i petogodišnje blizance Evu i Matea, koje su nogometašu rodile surogat-majke.

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Let 3 Damir Martinović Zoran Prodanović Let 3 +29 Let 3 Celebrity Dečki iz Leta 3 oglasili se nakon prozivanja u srpskim medijima: "Jako je ružno da nekome to može pasti na pamet"

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Mila Horvat - 2 Mila Horvat - 1 Mila Horvat Mila Horvat +18 Mila Horvat - 1 Celebrity Mila Horvat objavila emotivan status o teškoj operaciji o kojoj joj je ovisio život: "Ponosna na svoje ožiljke. i one vidljive i nevidljive"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene