Drugi rođendan

Mila Horvat objavila emotivan status o teškoj operaciji o kojoj joj je ovisio život: "Ponosna na svoje ožiljke. i one vidljive i nevidljive"

Mila Horvat Mila Horvat Mila Horvat/Instagram 1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Mila Horvat - 2 Mila Horvat - 1 Mila Horvat Mila Horvat Mila Horvat - 1 Mila Horvat - 2 Mila Horvat - 3 Mila Horvat Mila Horvat - 1 Mila Horvat - 2 +12 Mila Horvat - 3 Galerija

Mila Horvat objavila dirljiv status i fotografiju na kojoj pozira bez odjeće, u kojem je progovorila o svojim najtežim danima.

Voditeljica Mila Horvat na svojem je profilu na Instagramu podijelila dirljivu priču o teškoj operaciji kojoj se morala podvrgnuti prije deset godina i objavila fotografije na kojima pozira gola, dok rukama prekriva grudi.

Pogledaj i ovo Mila Horvat "Što starija, to ljepša!" Mila Horvat vratila se na društvene mreže, a novim fotografijama očarala je i našu proslavljenu sportašicu!

"Moj poseban dan, moj drugi rođendan. Ponosna na sve svoje ožiljke, i one vidljive i nevidljive... Moj najbolji podsjetnik na životnu hrabrost, nesalomljiv duh i snagu. Prije 10 godina dogodila se moja prva u nizu operacija o kojoj mi je ovisio život. Ali danas sam tu, snažnija i mudrija, zahvalna jer upravo iz najbolnijih iskustava naučila sam najviše. Život je dar, samo tvoj i samo jedan, živi ga i pokušaj od njega napraviti svoju najbolju priču. Budi hrabar, snažan, ne odustaj, sanjaj, vjeruj i voli", napisala je uz objavu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Mila Horvat (@milahorvatofficial)

Mila je nedavno na društvenim mrežama objavila i fotografiju koja je dodatno zaintrigirala sve, i to onu na kojoj je fotografirala svoju nogu pokraj noge tajanstvenog muškarca na pijesku, a pretpostavlja se da je muškarac koji joj pravi društvo tajanstveni Španjolac s kojim je Mila već nekoliko godina.

''Tako savršen dan'', napisala je Mila u opisu, a o svojem partneru nikada ništa nije otkrila.

Rekla je tek da joj odgovara što uz njega može biti svoja, kao i da gaje jednake vrijednosti, imaju isti način života i pogled na njega, piše Tportal.

"Dosta smo se lovili po svijetu jer je on isto menadžer, ozbiljan poslovni čovjek koji puno putuje, no nekako smo se uspjeli uskladiti. Već smo šest godina zajedno", kazala je Mila u svojem velikom intervjuu za Gloriju.

A nakon nekog vremena izbivanja iz javnosti Mila se sada ponovno pojavljuje na događanjima te objavljuje fotografije na društvenim mrežama, a mnogima je za oko zapela njezina mršava figura.

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Let 3 Damir Martinović Zoran Prodanović Let 3 +29 Let 3 Celebrity Dečki iz Leta 3 oglasili se nakon prozivanja u srpskim medijima: "Jako je ružno da nekome to može pasti na pamet"

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Martina Vrbos - 2 Martina Vrbos Martina Vrbos Martina Vrbos - 1 +11 Martina Vrbos - 2 Nekad i sad Naša pjevačica nekad je imala 50 kilograma više i kratku plavu kosu, a danas ne nalikuje na staru sebe i izgleda kao druga osoba!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene