Jedna je mama!

Mila Horvat pohvalila se kako provodi vrijeme s majkom, a potom se našalila na njezin račun

Mila Horvat - 6 Mila Horvat - 6 Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Mila Horvat s majkom Mila Horvat Mila Horvat - 4 Mila Horvat - 3 Mila Horvat - 2 Mila Horvat - 1 Mila Horvat - 9 Mila Horvat - 8 Mila Horvat - 7 Mila Horvat - 5 +20 Mila Horvat - 4 Galerija

Mila Horvat podijelila je fotografiju sa svojom majkom te otkrila kako zajedno provode slobodno vrijeme.

Bivša televizijska voditeljica Mila Horvat vratila se s odmora te odmah pohrlila dojmove podijeliti s jednom važnom osobom. Objavila je lijepu fotografiju s majkom te otkrila kako njih dvije zajedno provode slobodno vrijeme.

Pogledaj i ovo Mila Horvat - 3 Vrijedilo je truda! Naša bivša televizijska voditeljica brčkala se u plićaku za nekoliko zavodljivih fotografija, ovakvu formu dobila je zbog posebnog režima treniranja!

Mama i kći zajedno su sjele na kavu te to obilježile fotografijom, a Mila je posebno skrenula pažnju na to kako se njena majka sredila.

''Na kavi s mamom… Vidi se tko se sređuje za dnevni đir'', napisala je.

Odmah se primijeti i kako Mila liči na svoju mamu, a ni bivša voditeljica nije skrivala sreću na licu jer slobodno vrijeme provodi s njom.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mila Horvat (@milahorvatofficial)

Podsjetimo, Mila je nedavno uživala na odmoru u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, a s pratiteljima je na profilu na Instagramu dijelila prizore od kojih zastaje dah i na kojima su joj svi zavidjeli.

Mila je na društvenim mrežama objavila i fotografiju koja je dodatno zaintrigirala sve, i to onu na kojoj je fotografirala svoju nogu pokraj noge tajanstvenog muškarca na pijesku, a pretpostavlja se da je muškarac koji joj pravi društvo tajanstveni Španjolac s kojim je Mila već nekoliko godina.

''Tako savršen dan'', napisala je Mila u opisu, a o svom partneru nikada ništa nije otkrila.

Rekla je tek da joj odgovara jer uz njega može biti svoja, kao i da gaje jednake vrijednosti, imaju isti način života i pogled na njega, piše Tportal.

"Dosta smo se lovili po svijetu jer je on isto menadžer, ozbiljan poslovni čovjek koji puno putuje, no nekako smo se uspjeli uskladiti. Već smo šest godina zajedno", kazala je Mila u svojem velikom intervjuu za Gloriju.

A nakon nekog vremena izbivanja iz javnosti, Mila se sada ponovno pojavljuje na događanjima te objavljuje fotografije na društvenim mrežama, a mnogima je za oko zapela njena mršava figura.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Kolinda Grabar-Kitarović i Jakov Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović i Jakov Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović i Jakov Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović i Jakov Kitarović +26 Kolinda Grabar-Kitarović i Jakov Kitarović Celebrity Kolinda otkrila zašto se suprug Jakov s njom nigdje ne pojavljuje, ali i detalje njegova posebnog ženskog društva: "Vjerojatno je uživao!"

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Austin Graham Austin Graham Brad Pitt i George Clooney Brad Pitt i George Clooney +24 Brad Pitt i George Clooney na setu filma - 1 Zanimljivosti Brad Pitt i George Clooney nisu uspjeli ostati ozbiljni zbog prizora koji ih je dočekao, pogledajte što je zabavilo holivudske miljenike

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene