Blista!

Mila Horvat podijelila fotke na kojima se zavodljivo izvija u badiću, zbog ovih prizora svi zavide onom tko ju snima

Mila Horvat Mila Horvat Mila Horvat/Instagram 1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Mila Horvat - 4 Mila Horvat - 3 Mila Horvat - 1 Mila Horvat - 2 Mila Horvat Mila Horvat - 1 Mila Horvat - 9 Mila Horvat - 8 Mila Horvat - 5 Mila Horvat - 3 +13 Mila Horvat - 1 Galerija

Mila Horvat objavila je na profilu na Instagramu fotografije na kojima se zavodljivo izvija na pješčanoj plaži pa oduzela dah svojim obožavateljima.

Bivša televizijska voditeljica Mila Horvat ovih dana uživa na odmoru u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, a s pratiteljima na profilu na Instagramu dijeli prizore od kojih zastaje dah i na kojima joj svi zavide.

Pogledaj i ovo Mila Horvat - 3 Vrijedilo je truda! Naša bivša televizijska voditeljica brčkala se u plićaku za nekoliko zavodljivih fotografija, ovakvu formu dobila je zbog posebnog režima treniranja!

"Moj zen... Sunce, more, plaža", napisala je Mila uz fotografije na kojima se zavodljivo izvija na pješčanoj plaži.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Mila Horvat (@milahorvatofficial)

"Dobro tijelo imaš", "Blago onom tko slika", "Morska sirena", "Bomba", "Smo guštaj", neki su od komentara koje je dobila uz stotine lajkova.

Mila je na društvenim mrežama objavila i fotografiju koja je dodatno zaintrigirala sve, i to onu na kojoj je fotografirala svoju nogu pokraj noge tajanstvenog muškarca na pijesku, a pretpostavlja se da je muškarac koji joj pravi društvo tajanstveni Španjolac s kojim je Mila već nekoliko godina.

''Tako savršen dan'', napisala je Mila u opisu, a o svom partneru nikada ništa nije otkrila.

Rekla je tek da joj odgovara jer uz njega može biti svoja, kao i da gaje jednake vrijednosti, imaju isti način života i pogled na njega, piše Tportal.

"Dosta smo se lovili po svijetu jer je on isto menadžer, ozbiljan poslovni čovjek koji puno putuje, no nekako smo se uspjeli uskladiti. Već smo šest godina zajedno", kazala je Mila u svojem velikom intervjuu za Gloriju.

A nakon nekog vremena izbivanja iz javnosti, Mila se sada ponovno pojavljuje na događanjima te objavljuje fotografije na društvenim mrežama, a mnogima je za oko zapela njena mršava figura.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene