zanosna, kao i uvijek!

Mila Horvat u haljini s otvorima na pravim mjestima očarala sve redom: "Rijetko lijepa žena!"

Mila Horvat - 1 Mila Horvat - 1 Marko Lukunić/Pixsell 1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Mila Horvat - 2 Mila Horvat - 3 Mila Horvat Mila Horvat Mila Horvat - 1 Mila Horvat - 4 Mila Horvat Mila Horvat - 4 Mila Horvat - 2 Mila Horvat - 3 +6 Mila Horvat - 1 Galerija

Mila Horvat vodila je dodjelu nagrada sportašima za uspjeh u 2022. godini u glamuroznom i zavodljivom izdanju.

Voditeljica i sportska novinarka Mila Horvat vratila se iz Katra, gdje je bodrila Vatrene na Svjetskom prvenstvu.

Pogledaj i ovo Mila Horvat - 3 Vrijedilo je truda! Naša bivša televizijska voditeljica brčkala se u plićaku za nekoliko zavodljivih fotografija, ovakvu formu dobila je zbog posebnog režima treniranja!

Po povratku u Hrvatsku odmah se vratila na posao i vodila je svečanu dodjelu nagrada sportašima za uspjeh u 2022. po izboru Hrvatskog Olimpijskog odbora.

Za tu je prigodu odjenula glamuroznu haljinu s prozirnim detaljima, dubokim izrezom na dekolteu i otvorenim leđima u kojoj je istaknula svoje atribute i očarala sve prisutne. Izdanjem se pohvalila i na svojem profilu na Instagramu gdje je otkrila i da se radi o kreaciji Matije Vuice.

"Rijetko lijepa žena!", "Wow", "Jednostavno predivna", neki su od komplimenata koje je dobila.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Mila Horvat (@milahorvatofficial)

Inače, Mila je tijekom boravka u Katru zaintrigirala javnost videom koji je podijelila u pričama na Instagramu i u kojem se vidio nepoznati muškarac, a mnogi su se zapitali je li to dečko kojeg uspješno skriva od javnosti i o kojem je tek nedavno otkrila samo pokoji detalj.

"Dosta smo se lovili po svijetu jer je on isto menadžer, ozbiljan poslovni čovjek koji puno putuje, no nekako smo se uspjeli uskladiti. Već smo šest godina zajedno", kazala je Mila u svojem velikom intervjuu za Gloriju.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lora Cepetić, MasterChef - 1 Lora Cepetić, MasterChef - 2 Lora Cepetić, MasterChef - 3 Lora Cepetić, MasterChef - 4 +25 Lora Cepetić, MasterChef - 5 Celebrity Prva polufinalistica MasterChefa o konkurenciji i prijateljstvima u showu: "Neke osobne odnose koje sam imala s kandidatima ostavila bih u kući"  

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 4 Ivana Knoll Ivana Knoll - 1 +25 Ivana Knoll - 1 Nekad i sad Ivana Knoll pokazala svoju najmršaviju i najdeblju fazu, razlika je u čak 15 kilograma: "Sada ovo mrzim!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene