na nešto nije spremna

Prva polufinalistica MasterChefa o konkurenciji i prijateljstvima u showu: "Neke osobne odnose koje sam imala s kandidatima ostavila bih u kući"

Lora Cepetić, MasterChef - 14 Lora Cepetić, MasterChef - 14 Nova TV 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lora Cepetić, MasterChef - 1 Lora Cepetić, MasterChef - 2 Lora Cepetić, MasterChef - 3 Lora Cepetić, MasterChef - 4 Lora Cepetić, MasterChef - 5 Lora Cepetić, MasterChef - 6 Lora Cepetić, MasterChef - 7 Lora Cepetić, MasterChef - 8 Lora Cepetić, MasterChef - 9 Lora Cepetić, MasterChef - 10 +19 Lora Cepetić, MasterChef - 11 Galerija

Lora Cepetić osvojila je ulaznicu za polufinale showa MasterChef pa je za DNEVNIK.hr podijelila svoje uzbuđenje, a otkrila nam je i što misli o drugim kandidatima.

Lora Cepetić prva je polufinalistica showa MasterChef

Pogledaj i ovo Matea Alduk, MasterChef - 23 izmaklo joj finale MasterChef će pamtiti po lijepim trenucima s prijateljima koje je stekla u showu, no priznaje: "Nemoguće je sa svima biti u najboljim odnosima"

Ulaznicu za polufinale zaradila je vještom replikom složenog jela chefa Matije Bregeša, nakon čega je za DNEVNIK.hr podijelila svoje prve dojmove.

"Osjećaj je zbilja nevjerojatan. Svi smo prevalili ogroman i težak put i mislim da je svatko od nas zasluženo gdje je. Nisam se uistinu nadala ovakvom uspjehu", zadovoljno poručuje.

Zanimalo nas je što misli o svojoj konkurenciji i što smatra svojom prednošću nad njima.

"Mislim da su svi odlični, što privatno, što u kuhanju. Svatko je poseban na svoj način i svatko ima svoje prednosti", skromna je Lora.

Kaže i da je zadovoljna načinom na koji se u showu predstavila javnosti, no nešto bi ipak promijenila da može.

"Uvijek sam bila iskrena samoj sebi i to mi je najbitnije. Jedino što bih promijenila je da neke osobne odnose koje sam imala s kandidatima ostavim u kući", ističe.

Upitali smo je i kakvi su joj planovi ako pobijedi u showu.

"Nemam planova i ne volim planirati unaprijed. Ako i kad se dogodi, bit ću pametnija", kaže.

Lora nam je otkrila i kakva je atmosfera u vili MasterChefa koja se sada ispraznila i osjeća li se napetost zbog približavanja finala.

"Atmosfera je drugačija, ali čisto zato što je praznija kuća. Nekada je bilo krcato, sada nas je samo šest. Što se tiče napetosti, mislim da se o tome uopće ne govori, više o tome koliko smo odvojeni od svojih", govori.

Sada kada se show približio kraju, osjećaji su joj pomiješani.

"Veselimo se svi što se bliži kraju, iako smo sretni i zahvalni na prilici koja nam se pružila. Teško je biti bez obitelji i voljenih", ističe Lora.

Nakon završetka showa morat će se naviknuti i na novostečenu slavu i ljudi će joj neko vrijeme sigurno prilaziti na ulici. Evo što kaže na to.

"Nisam svjesna toga, a zasigurno nisam ni spremna!" priznaje Lora.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Joško Gvardiol s obitelji na dočeku u Novigradu - 2 Joško Gvardiol s obitelji na dočeku u Novigradu - 1 Joško Gvardiol s obitelji na dočeku u Novigradu - 6 Joško Gvardiol s obitelji na dočeku u Novigradu - 7 +25 Joško Gvardiol s obitelji na dočeku u Novigradu - 5 Celebrity Joško Gvardiol okružen najvažnijim ženama u svojem životu pokazao nježnu stranu, prizori će rastopiti njegove obožavateljice!

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Kolinda Grabar-Kitarović s djecom Ivana Perišića - 4 Kolinda Grabar-Kitarović s djecom Ivana Perišića - 3 Kolinda Grabar-Kitarović s djecom Ivana Perišića - 2 Josipa Perišić, Ivan Perišić +13 Josipa Perišić Celebrity Kolinda podijelila posebne trenutke s djecom našeg brončanog Vatrenog, pogledajte kako im se obradovala!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene